Prime Video onthult eerste beelden van 'Road House'-remake met Jake Gyllenhaal

Films
donderdag, 21 december 2023 om 19:35
road house still prime video
Prime Video heeft een voorproefje gegeven van wat abonnees kunnen verwachten in het komende jaar. De teaser-video onthulde enkele veelbelovende projecten, waaronder het nieuwe seizoen van The Boys, de opkomende Mr. & Mrs. Smith-serie en de allereerste beelden van een afgetrainde Jake Gyllenhaal in de remake van Road House.
Road Housewordt bestempeld als een 'heruitvinding' van de gelijknamige film uit 1989 en is een van de spraakmakende titels die in de teaser werden onthuld. Geregisseerd door Doug Liman en geschreven door Anthony Bagarozzi en Chuck Mondry, belooft de film een adrenalinepompende ervaring te worden. In de hoofdrollen schitteren Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Conor McGregor en Billy Magnussen, onder de productie van Joel Silver, die ook betrokken was bij het origineel.
3sc0ddygqyheslqzft8etdmdtax 1140x570
Still 'Road House 1989' via TMDB
Wat meteen opvalt in de teaser is de fysieke transformatie van Jake Gyllenhaal, die duidelijk veel tijd en moeite heeft gestoken in het trainen voor deze rol. De acteur lijkt volledig toegewijd aan het tot leven brengen van zijn personage, Elwood Dalton. Volgens de teaser is de releasedatum vanRoad Houseop Amazon Prime Video gepland voor 21 maart 2024.
Het filmen begon vorig jaar augustus in de Dominicaanse Republiek en omvatte zelfs een opmerkelijke scène met voormalig UFC-vechter Jay Hieron. Deze scène werd opgenomen voor een live publiek tijdens de ceremoniële wegingen voor UFC 285 in het MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. De betrokkenheid van UFC-president Dana White en ander regulier UFC-evenementenpersoneel voegt daarmee een authentiek tintje toe aan de film.
j286zlal7dg2x7eexdf038juzkx 1140x570
Still 'Road House' via TMDB
Met de veelbelovende eerste beelden en de indrukwekkende cast is Road House een film die zeker in de gaten moet worden gehouden. Prime Video lijkt klaar te zijn om zijn abonnees in 2024 te trakteren op een opwindend filmavontuur, en Road House lijkt een hoogtepunt te worden in hun indrukwekkende line-up.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!