Peacock presenteert Documentaire over waargebeurde verhaal achter "Cocaïne Bear"

Films
vrijdag, 14 april 2023 om 14:01
beqavypfl6tp3focfa6piaerxop
Peacock heeft de trailer uitgebracht van de documentaire Cocaine Bear: The True Story, welke op 14 april in première zal gaan. De documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een beer die cocaïne heeft gegeten in Georgia.
Het verhaal begint bij Drew Thornton, een politieagent uit Kentucky die zich tot de duistere kant keert en een internationale drugssmokkelaar wordt. Hij vervoert vliegtuigladingen cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Amerika. Op een dag valt hij mysterieus van een oprit in Knoxville, Tennessee, met zijn eigen grote zak cocaïne, bewapend tot de tanden en gekleed in een paar Gucci loafers.
Hoe deze moderne Icarus en zijn fancy schoenen voor altijd verbonden zijn geraakt met de cocaïnebeer is het legendarische verhaal achter Cocaine Bear: The True Story. De documentaire bevat interviews met verschillende mensen die betrokken waren bij de zaak, waaronder de voormalige sheriff die als een van de eersten ter plaatse was, en de speciale agent die de cocaïnebeer heeft gevonden.
Het verhaal van de cocaïnebeer is berucht geworden en heeft al eerder media-aandacht gekregen. Nu biedt de documentaire Cocaine Bear: The True Story een diepere kijk op de gebeurtenissen en de mensen die bij het verhaal betrokken waren. Peacock belooft een fascinerend verhaal met onthullende interviews en exclusief materiaal dat nog nooit eerder is vertoond.