Nieuwe trailer van bovennatuurlijke Blumhouse-thriller onthuld

Films
woensdag, 29 november 2023 om 17:46
night swim
Atomic Monster en Blumhouse, de innovatieve producenten die eerder indruk maakten met de angstaanjagende film M3GAN, presenteren nu hun nieuwste creatie: "Night Swim", een bovennatuurlijke thriller die zijn oorsprong vindt in de bekroonde korte film uit 2014 van Rod Blackhurst en Bryce McGuire. Vanaf 4 januari is deze meeslepende film te bewonderen in de bioscoop, en Universal heeft zojuist de nieuwste trailer voor "Night Swim" onthuld.
In Night Swim staat Wyatt Russell, bekend van zijn rol in "The Falcon and the Winter Soldier", centraal als Ray Waller. Ray, een voormalige Major League-honkbalspeler, wordt gedwongen om zijn carrière vroegtijdig te beëindigen vanwege een slopende ziekte. Samen met zijn bezorgde vrouw Eve, vertolkt door de Oscar-genomineerde Kerry Condon (bekend van "The Banshees of Inisherin"), en hun kinderen Izzy en Elliot, gespeeld door Amélie Hoeferle en Gavin Warren, verhuist het gezin naar een nieuw huis.
2573 d021 00746rv2 copy 1140x570
Still 'Night Swim' via Universal Nederland
Ray, vastberaden om zijn oude leven terug te winnen, overtuigt Eve ervan dat het zwembad in hun nieuwe tuin niet alleen een bron van plezier is voor de kinderen, maar ook een kans biedt voor zijn herstel. Echter, zoals elke goede horrorfilm betaamt, blijkt het huis een duister geheim uit het verleden te herbergen.
De film Night Swim is geschreven en geregisseerd door Bryce McGuire, eerder bekend als scenarist van de binnenkort te verschijnen film Baghead. Het productieteam wordt aangevoerd door niemand minder dan James Wan, de meesterbrein achter de angstaanjagende Saw-, Insidious- en The Conjuring-franchises, samen met Jason Blum, de creatieve geest achter de Halloween-films en The Invisible Man.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!