Nieuwe beelden van "Pet Sematary: Bloodlines" onthult: angstaanjagende spin-off geïnspireerd door het meesterwerk van Stephen King

Films
dinsdag, 18 juli 2023 om 19:34
f1uswgdamail495
Paramount+ heeft zojuist de langverwachte nieuwe beelden onthuld van de angstaanjagende horrorfilm "Pet Sematary: Bloodlines". Deze spannende spin-off, gebaseerd op het baanbrekende werk "Pet Sematary" van de legendarische auteur Stephen King en door hemzelf uitgeroepen tot zijn meest huiveringwekkende creatie ooit, zal zijn officiële première beleven op 7 oktober. "Pet Sematary: Bloodlines" is het regiedebuut van scenarioschrijver Lindsey Beer.

Duistere geheimen onthuld

In de film wordt het verhaal gevolgd van een jonge Jud Crandall. Hij koestert de dromen om zijn geboorteplaats achter zich te laten, maar stuit al snel op duistere geheimen die begraven liggen in de grond. Hij wordt gedwongen om de confrontatie aan te gaan met een duister familieverleden dat hem voor altijd verbonden houdt met de stad. Samen met zijn jeugdvrienden bundelt Jud zijn krachten om een eeuwenoud kwaad te bestrijden dat Ludlow al sinds de oprichting in zijn greep houdt. Wanneer dit kwaad eenmaal is ontketend, bezit het de kracht om alles op zijn pad te vernietigen.
f1uswgvaeaebakf 1140x570
Still ' Pet Sematary: Bloodlines' via TMDB

Indrukwekkende cast

Deze angstaanjagende film wordt tot leven gebracht door een getalenteerde cast, met onder andere Jackson White (bekend van "Tell Me Lies"), Forrest Goodluck (uit "The Revenant"), Jack Mulhern (te zien in "Mare of Easttown"), Henry Thomas (bekend van "The Fall of the House of Usher"), Natalie Alyn Lind (uit "The Goldbergs") en Isabella Star LaBlanc (bekend van "True Detective: Night Country"). Ook zijn de gerenommeerde acteurs Pam Grier en David Duchovny van de partij, waarmee de cast compleet is.
gp7lw9khxqnazygmtw4qedaoom5 1140x570
f1uswgvaeaebakf 1140x570
f1uswgdamail495 1140x570
f1uswgaaiaehgki 1140x570
f0bgvz5vvtzy8cflms81dvubr0t 1140x570
Markeer 7 oktober met een bloedrode cirkel in je agenda, want op die dag zal deze langverwachte film eindelijk in Europa uitkomen. Bereid je voor op een enerverende en angstaanjagende ervaring vol onverwachte wendingen en huiveringwekkende momenten die je de stuipen op het lijf zullen jagen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!