Netflix onthult eerste trailer van actievolle nieuwe dramafilm 'Sixty Minutes'

Films
donderdag, 14 december 2023 om 22:05
still3
Vanaf 19 januari kunnen Netflix-gebruikers genieten van de nieuwe Duitse, actievolle dramafilm Sixty Minutes. De streamingdienst heeft onlangs de eerste trailer van deze veelbelovende film onthuld, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Emilio Sakraya, bekend van zijn rollen in Tribes of Europa, 4 Blocks, en One Night Off.
In de film speelt Sakraya de rol van Octavio, een mixed martial arts-vechter. Octavio staat voor een onmogelijke opgave: hij heeft slechts één uur, zestig minuten, om op tijd te zijn voor de verjaardag van zijn dochter. Het dilemma is simpel maar hartverscheurend - of hij verschijnt op tijd, of hij verliest voorgoed het recht op het ouderschap van zijn dochter.
still1 1140x570
Still 'Sixty Minutes' via Netflix
Om op tijd te komen, moet Octavio een gepland gevecht opgeven, waardoor hij zichzelf in een potentieel verlies-verlies situatie plaatst. Op de vlucht voor gevaarlijke criminelen moet hij in een race tegen de klok en dwars door de stad naar de verjaardag van zijn dochter zien te komen. Het plot vanSixty Minutesbelooft dus niet alleen adrenalinepompende actie, maar ook emotionele diepgang.
Sixty Minutes zal wereldwijd op vrijdag 19 januari exclusief via de streamingdienst in première gaan. Netflix-gebruikers kunnen nu al eenherinnering instellenvoor deze spannende release via de app. Bekijk hieronder de eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!