Netflix Dilemma? We hebben 10 verborgen Netflix-parels voor je geselecteerd – Bekijk nu onze betoverende selectie!

Films
maandag, 10 juli 2023 om 16:15
2twcxef9mo19tk5qwzgw0kd3fb scaled
Ben je een fervente Netflix-gebruiker en op zoek naar nieuwe films om te ontdekken? Dan heb je geluk, want we hebben een lijst samengesteld van de beste verborgen Netflix-parels die je absoluut niet mag missen! Deze top 10 van films wordt vaak over het hoofd gezien, maar biedt een onvergetelijke kijkervaring. Van indrukwekkende drama's tot spannende actiefilms, er is voor elk wat wils. Dus pak wat popcorn en laat je onderdompelen in deze geweldige films!

The Boy Who Harnessed The Wind

8ikphfghfepa1gplrnrhexpy0xb 1140x570
Still 'The Boy Who Harnessed The Wind' via TMDB
"The Boy Who Harnessed The Wind" is een inspirerend waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in Malawi. Het volgt het leven van een jongen die zijn gemeenschap redt van een verwoestende hongersnood door een windmolen te bouwen. Deze hartverwarmende film zal je zeker raken en je geloof in de mensheid herstellen.
imdb 38x18

Le Passager de la Pluie

obwo5sngzqasgim5xhrqofo2yl 1140x570
Still 'Le Passager de la Pluie' via TMDB
Deze Franse thriller uit 1970, "Le Passager de la Pluie" (Rider on the Rain), is een meeslepende en mysterieuze film die je op het puntje van je stoel zal houden. Met intrigerende plotwendingen en uitstekend acteerwerk levert deze film een onvergetelijke kijkervaring.
imdb 38x18

The Siege of Jadotville

lx7krkym1u2rzzxmb1gqs5d1rej 1140x570
Still 'The Siege of Jadotville' via TMDB
"The Siege of Jadotville" vertelt het waargebeurde verhaal van een Ierse VN-vredesmacht die in 1961 in Congo wordt belegerd door lokale rebellen. Deze film combineert actie, spanning en historische nauwkeurigheid op een meesterlijke manier. Het is een eerbetoon aan de moed en veerkracht van de Ierse soldaten.
imdb 38x18

Medieval

8jw7w8wil1gk5t6ivsm5fmuziug 1140x570
Still 'Medieval' via TMDB
In het middeleeuwse Bohemen van de 14e eeuw leidt Jan Žižka een groep huurlingen die verantwoordelijk zijn voor de duistere taken van de adel, met name Lord Boresh. Hun recente opdracht is om Boresh op tijd naar Praag te begeleiden voor de kroning van koning Wenceslaus.
imdb 38x18

The Discovery

uovoezqlsw1mrzfx3vf0p8ru3g3 1140x570
Still 'The Discovery' via TMDB
"The Discovery" biedt een intrigerend concept waarin de ontdekking van het bestaan van het hiernamaals de wereld op zijn kop zet. Deze sci-fi drama-film onderzoekt diepe filosofische vragen en biedt een meeslepend verhaal dat je aan het denken zet. Met sterke acteerprestaties en een unieke benadering van het genre zal deze film je zeker verrassen.
imdb 38x18

Major Grom: Plague Doctor

p42k2nyaxj1xqdn9pxgswglzguf 1140x570
Still 'Major Grom: Plague Doctor' via TMDB
"Major Grom: Plague Doctor" is een Russische actiefilm gebaseerd op een populaire stripserie. Het volgt een detective die de strijd aangaat met een mysterieuze seriemoordenaar die corruptie in de stad blootlegt. Met indrukwekkende actiescènes en een boeiende verhaallijn is deze film een verborgen juweeltje voor liefhebbers van actie en spanning.
imdb 38x18

If Anything Happens I Love You

tfhkc6tmxbvzuiipbxwuydxymyj 1140x570
Still 'If Anything Happens I Love You' via TMDB
"If Anything Happens I Love You" is een korte animatiefilm die op aangrijpende wijze het verlies van een kind behandelt. Deze ontroerende film zonder dialoog raakt de juiste snaren en laat een diepe indruk achter. Met prachtige animatie en een krachtig verhaal zal deze film je hart verwarmen.
imdb 38x18

The Other Side of the Wind

sgra5xjv5xghcnim7zojznsrwqr 1024x576
"The Other Side of the Wind" is een onvoltooide film van de legendarische regisseur Orson Welles. Pas onlangs voltooid en uitgebracht op Netflix, is dit een must-see voor filmliefhebbers. Het is een metafilm die het leven van een oudere regisseur verkent en tegelijkertijd een commentaar is op de filmindustrie zelf. Deze film is een waar meesterwerk.
imdb 38x18

News of the World

fjyhzq0zwmxj2hjzwqsxeu4rh3v 1140x570
Still 'News of the World' via TMDB
"News of the World" is een meeslepende western met Tom Hanks in de hoofdrol. Het speelt zich af in het naoorlogse Texas en volgt een voormalige kapitein die een jong meisje terugbrengt naar haar familie. Met prachtige cinematografie en sterke acteerprestaties biedt deze film een boeiend verhaal dat je niet mag missen.
imdb 38x18

2 Guns

6sg0yythrv4rmfh1o8guktx2mlt 1140x570
Still '2 Guns' via TMDB
"2 Guns" is een spannende actiekomedie met Denzel Washington en Mark Wahlberg in de hoofdrollen. Het vertelt het verhaal van twee undercoveragenten die gedwongen worden samen te werken nadat ze zijn bedrogen tijdens een missie. Met humor, explosieve actie en geweldige chemie tussen de hoofdrolspelers is deze film een vermakelijke keuze voor een avondje ontspanning.
imdb 38x18
Als je op zoek bent naar nieuwe films om te ontdekken op Netflix, dan zijn deze verborgen parels zeker de moeite waard. Van inspirerende waargebeurde verhalen tot spannende actiefilms en ontroerende animatie, deze top 10 biedt een divers scala aan films die je niet mag missen. Dus ga ervoor zitten en geniet van deze verborgen juweeltjes die Netflix te bieden heeft!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!