Jennifer Lawrence schittert in uitdagende, pikante rol als date van 19-jarige in "No Hard Feelings"

Films
vrijdag, 10 maart 2023 om 17:08
screenshot2023 03 09at85340am
Sony Pictures heeft de eerste beelden laten zien van de nieuwe bioscoopfilm “No Hard Feelings”, een edgy comedy met in de hoofdrollen Jennifer Lawrence en nieuwkomer Andrew Feldman. De video introduceert Lawrence's personage Maddie, die wordt ingehuurd door een rijk echtpaar om hun sociaal onhandige zoon te daten in de hoop hem uit zijn schulp te laten kruipen voordat hij naar de universiteit gaat.
No Hard Feelings is geregisseerd door Gene Stupnitsky (Good Boys) naar een scenario dat hij samen met John Phillips heeft geschreven, die ook als uitvoerend producent is aangesteld. Naast Lawrence en Feldman zijn ook Matthew Broderick, Natalie Morales, Laura Benanti, Kyle Mooney, Hasan Minhaj, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur te zien.
Wanneer Maddie (Lawrence) ontdekt dat ze mogelijk binnenkort haar ouderlijkhuis kwijt zal raken stuit ze op een intrigerende vacature: rijke ouders die op zoek zijn naar iemand om hun introverte 19-jarige zoon Percy te 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Tot haar verbazing ontdekt Maddie al snel dat de onhandige Percy geen zekerheid is.
No Hard Feelings wordt omschreven als een film in dezelfde stijl als Bad Teacher, There's Something About Mary en Risky Business. De veelbelovende comedyfilm is eind juni te zien in de bioscoop!