5 verborgen Netflix-pareltjes die je niet mag missen - Laat ons je helpen kiezen!

Films
zaterdag, 11 maart 2023 om 16:38
adt5m8dcfhusbhvfe8jqlq6ihok
Ben je het zat om eindeloos door Netflix te scrollen zonder te weten wat je moet kijken? Geen paniek! Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Ons team heeft de diepste krochten van Netflix doorgespit en vijf verborgen pareltjes ontdekt die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Ontspan en laat ons je inspireren met deze topaanbevelingen voor Netflix.

The Ballad of Buster Scruggs

"The Ballad of Buster Scruggs" is een Amerikaanse western-anthologiefilm uit 2018, geregisseerd door de gebroeders Joel en Ethan Coen. De film bestaat uit zes afzonderlijke verhalen die elk op hun eigen manier een eerbetoon brengen aan het klassieke westerngenre. De verhalen variëren van absurdistisch tot hartverscheurend, met een sterke focus op personages en verhaalontwikkeling. De film heeft een indrukwekkende cast, waaronder Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco en Tom Waits. "The Ballad of Buster Scruggs" is een unieke en vermakelijke kijk op de western en een must-see voor fans van het genre en van de Coen-broers.

How It Ends

"How It Ends" is een apocalyptische thriller uit 2018, geregisseerd door David M. Rosenthal. De film volgt het verhaal van Will (Theo James), die op weg is naar zijn zwangere verloofde Sam (Kat Graham) in Seattle, terwijl de wereld wordt geteisterd door een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis. Samen met zijn schoonvader (Forest Whitaker) begint Will aan een gevaarlijke reis door een chaotisch landschap, op zoek naar antwoorden en een weg naar overleving. De film biedt een intense en meeslepende kijk op de onvoorspelbare en angstaanjagende gevolgen van een wereldwijde ramp en houdt de kijker geboeid tot aan het einde.

The Last Day of American Crime

"The Last Day of American Crime" is een actie-thriller uit 2020, gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Rick Remender en Greg Tocchini. De film speelt zich af in de nabije toekomst, waarin de Amerikaanse overheid een signaal uitzendt dat voorkomt dat mensen misdaden kunnen begaan. De film volgt Graham Bricke (Edgar Ramirez), een crimineel die zich voorbereidt op de laatste grote overval voordat het signaal wordt uitgezonden. Hoewel de film op IMDB.com een lage rating heeft, is het zeker de moeite waard om te bekijken. De film biedt een spannend verhaal met veel actie en een interessante kijk op de gevolgen van overheidscontrole. Dus geef "The Last Day of American Crime" een kans en oordeel zelf!

Murder Mystery

Als je op zoek bent naar een vermakelijke misdaadkomedie, dan is "Murder Mystery" een film die je niet wilt missen. Adam Sandler en Jennifer Aniston schitteren als een echtpaar dat tijdens hun Europese vakantie betrokken raakt bij een moordzaak. De film combineert spanning met humor en is perfect voor een gezellig avondje thuis. Bovendien is nu een goed moment om de film te bekijken, aangezien het vervolg "Murder Mystery 2" binnenkort te zien zal zijn. Door het bekijken van de eerste film ben je helemaal klaar voor de avonturen die komen gaan in deel 2.

The Half of It

"The Half of It" is een Amerikaanse coming-of-age-komedie-drama uit 2020, geregisseerd door Alice Wu. De film volgt het verhaal van Ellie Chu (Leah Lewis), een slimme en introverte student die wat bijverdient door het schrijven van essays voor haar klasgenoten. Op een dag wordt ze ingehuurd door Paul (Daniel Diemer), een knappe maar niet al te slimme football-speler, om liefdesbrieven te schrijven aan Aster (Alexxis Lemire), het populaire meisje op school waar zowel Ellie als Paul verliefd op zijn. De film is een frisse kijk op het coming-of-age-genre, met levendige personages en een hartverwarmende verhaallijn over vriendschap, liefde en identiteit. "The Half of It" is een must-see voor liefhebbers van coming-of-age-films en voor iedereen die op zoek is naar een feelgood-film met diepgang.