Jennifer Lawrence schittert als Maddie in de hilarische bioscoopfilm "No Hard Feelings" - Bekijk nu de Nieuwe Trailer!

Films
donderdag, 01 juni 2023 om 15:39
df 01982 r copy scaled
Jennifer Lawrence schittert in de hoofdrol van de nieuwe comedy "No Hard Feelings", waar ze niet alleen acteert, maar ook de productie op zich heeft genomen. Onder regie van Gene Stupnitsky, bekend van de film "Good Boys" en medeauteur van het scenario van "Bad Teacher", belooft deze film scherp en hilarisch te zijn.
Het verhaal volgt Maddie, gespeeld door Jennifer Lawrence, op het moment dat ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen. Dan stuit ze op een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zijn op zoek naar iemand die hun introverte 19-jarige zoon Percy wil 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Maddie besluit de uitdaging aan te gaan, maar ontdekt al snel dat de terughoudende Percy niet zomaar te overtuigen is.
De cast van "No Hard Feelings" bestaat naast Jennifer Lawrence uit Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick. Samen zorgen ze voor een dynamische en getalenteerde cast die het publiek zeker zal vermaken.
https://thenerdshepherd.com/wp-content/uploads/2023/06/nohardfeelings_G-16x9-1.mp4
De film belooft een verfrissende kijk te geven op de komediegenre, met scherpe dialogen en hilarische situaties. Jennifer Lawrence, die bekend staat om haar veelzijdige acteertalent, lijkt perfect in haar element te zijn in deze rol. "No Hard Feelings" belooft een heerlijk avondje uit in de bioscoop te worden. Met een sterrencast en een veelbelovend verhaal dat draait om onverwachte ontmoetingen en hilarische situaties, zal deze film zeker de lachspieren van het publiek prikkelen. "No Hard Feelings" is vanaf 22 juni exclusief te zien in de bioscoop!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!