Jackie Chan en Stanley Tong bundelen opnieuw hun krachten voor nieuwe bioscoopfilm: "The Legend"

Films
maandag, 24 april 2023 om 12:40
baqelqpu8m2tm9jtv5hh89lpxz9
Jackie Chan en regisseur Stanley Tong werken voor de tiende keer samen aan de film "The Legend". Volgens Chinese staatsmedia zal Chan een archeoloog spelen die door tijd en ruimte reist. De productie van de film wordt verzorgd door Bona Film Group en wordt gepresenteerd als een fantasy-lovestory in dezelfde stijl als Tong en Chan's eerdere film "The Myth" uit 2005.
Andere films waarin het duo heeft samengewerkt zijn onder meer "Police Story 3", "Supercop" en "Vanguard". Recentelijk bereikte Chan met de komedie "Ride On", waarin hij een ouder wordende stuntdubbel speelt, de top van de Chinese box office.
Met het succes van "Ride On" laat Jackie Chan nogmaals zien dat hij nog steeds een grote naam is in de filmindustrie. De film heeft niet alleen het publiek in China weten te bekoren, maar heeft ook wereldwijd aandacht getrokken vanwege de nostalgie en de komische elementen. Het is nog even afwachten of de film zijn succes kan voortzetten in de komende weken, maar voor nu blijft "Ride On" een van de grootste kaskrakers in China. Volgens gegevens van consultancy bedrijf Artisan Gateway verdiende "Ride On" tussen vrijdag en zondag $6,0 miljoen (RMB 41,5 miljoen). Sinds de release op 7 april heeft de film in totaal $22,6 miljoen verdiend.
Met het aanhoudende succes van "Ride On" en het nieuws dat Jackie Chan werkt aan een nieuwe film, blijkt dat de acteur nog steeds een grote impact heeft op de filmindustrie. Fans zijn verheugd over het vooruitzicht van een nieuwe film en kunnen niet wachten om te zien wat Chan voor hen in petto heeft. Het is ook opmerkelijk dat Chan nog steeds in staat is om een publiek te bereiken in China, een van 's werelds grootste en snelst groeiende filmmarkten. Met zijn charme, talent en jarenlange ervaring weet hij keer op keer een groot publiek aan te spreken.