Alom geprezen dramafilm "How to Have Sex" draait vanaf 15 februari in de bioscoop

Films
vrijdag, 10 november 2023 om 21:09
how to have sex st 2 jpg sd high scaled
Het regiedebuut van Molly Manning Walker, "How to Have Sex" wordt alom geprezen en beloofd een ware bioscoopsensatie te worden. De dramafilm wist de aandacht te trekken tijdens het Cannes Filmfestival en won zelfs de "Un Certain Regard"-prijs. De film volgt drie Britse tienermeisjes Tara (Mia McKenna-Bruce uit "Persuasion"), Skye (Lara Peake) en Em (Enva Lewis) tijdens een "rites-of-passage" vakantie in Griekenland.
Terwijl de drie vriendinnen dansen door de zonovergoten straten van Malia, bevinden ze zich in een cocktail van seks, instemming en zelfontdekking. Molly Manning Walker's regiedebuut schildert een pijnlijk herkenbaar beeld van jongvolwassenheid en onderzoekt hoe eerste seksuele ervaringen wel of niet zouden moeten verlopen.
how to have sex st 6 jpg sd high 1140x570
Still 'How to Have Sex' via Imagine Filmdistributie Nederland
Naast Mia McKenna-Bruce, Lara Peake en Enva Lewis, schitteren ook Samuel Bottomley van "Ackley Bridge," Shaun Thomas van "Emmerdale" en nieuwkomer Laura Ambler in de film. Sinds het winnen van de Un Certain Regard-prijs op het Cannes Film Festival eerder dit jaar, heeft de film veel aandacht weten te trekken en wordt de cast bejubeld vanwege hun acteer prestaties.
Het Nederlandse publiek kan deze aangrijpende film vanaf 15 februari in de bioscoop gaan bewonderen. "How to Have Sex" belooft een reflectie op de delicate dans van de eerste stappen in het volwassen worden waarbij liefde, vriendschap en zelfontdekking centraal staat. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer.