Horrorfilm "Winnie the Pooh: Blood and Honey" kondigt vervolg aan zonder Craig Dowsett (Exclusief)

Films
vrijdag, 08 september 2023 om 23:36
blood and honey 2 20 copy
Winnie the Pooh, het iconische kinderkarakter gecreëerd door A.A. Milne, maakt een duistere wederopstanding in "Winnie the Pooh: Blood and Honey 2." Dit vervolg op het controversiële eerste deel lijkt vastberaden om zijn voorganger te overtreffen, met een nieuwe cast en een groter budget. In dit artikel duiken we dieper in op de laatste ontwikkelingen rond deze ongebruikelijke horrorfranchise en vroegen we Craig Dowsett, die in het eerste deel in het Pooh-pak kroop, naar de nieuwe inslag die de makers genomen hebben.
Het eerste deel van "Winnie the Pooh: Blood and Honey" trok de aandacht van velen door een bijzondere draai te geven aan het geliefde personage. Het feit dat het karakter in het publieke domein viel, gaf filmmakers de vrijheid om Pooh Bear om te toveren tot een angstaanjagende moordenaar. Hoewel het eerste deel behoorlijk wat kritiek ontving, lijken de makers nu vastbesloten om een stap voorwaarts te zetten.
Still 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' via TMDB
Still 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' via TMDB

Craig Dowsett Steunt Nieuwe Cast

Craig Dowsett, de acteur die in het eerste deel Winnie the Pooh tot leven bracht, zal niet terugkeren voor het vervolg. Desondanks toont hij zijn volledige steun aan de makers en wenst hij hen succes. In een exclusieve reactie aan The Nerd Shepherd verklaarde hij: "Ze hebben ervoor gekozen om een andere koers te varen voor het vervolg en zijn van mening dat een nieuwe cast een frisse impuls zal geven. Ik wens hen alle succes toe in hun voortzetting en ik kijk enthousiast uit naar wat ze hebben gecreëerd in het volgende hoofdstuk van de Blood and Honey-franchise."

Nieuwe Gezichten

De cast van "Blood and Honey 2" omvat Tallulah Evans in de hoofdrol, samen met Scott Chambers als Christopher Robin, Ryan Oliva als Winnie-the-Pooh, en Peter DeSouza-Feighoney als Young Winnie-the-Pooh. Callow speelt een personage genaamd Cavendish. Het scenario voor "Blood and Honey 2" is geschreven door Matt Leslie, gebaseerd op een verhaal dat hij samen met Frake-Waterfield heeft gecreëerd.

Spanning en Sterfgevallen

Volgens Frake-Waterfield zal het vervolg een aanzienlijk aantal sterfgevallen bevatten. Hij lichtte dit toe in een interview met THR.com: "In dit vervolg zullen Pooh en zijn metgezellen het vertrouwde 100 Acre Wood verlaten en hun strijd verplaatsen naar de vredige gemeenschap van Ashdown."

Verwachtingen voor "Blood and Honey 2"

Hoewel de exacte releasedatum van "Blood and Honey 2" nog niet is aangekondigd, is wel bekend dat de film volgend jaar wordt uitgebracht. Zowel fans als critici zijn benieuwd naar wat de makers met een groter budget kunnen verwezenlijken. Heb je het eerste deel van "Blood and Honey" al gezien en heeft het je de rillingen bezorgd? Wat is jouw standpunt over het maken van dergelijke films? Ben je een liefhebber van ongepolijste slasherfilms? We horen graag jouw mening in de reacties!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!