Weekend Filmtip: Spannende horrorfilm van de makers van "A Quiet Place" zondag op TV!

Films
donderdag, 05 oktober 2023 om 10:41
kqm7i9obkaies2nb8zpmrr61o4i
Iedere week struinen we door de TV-gids opzoek naar dé filmtip van het weekend. Met deze week een spannende horrorfilm van de makers van "A Quiet Place". Wat is er nou spannender dan een angstaanjagend spookhuis om de rillingen over je rug te laten lopen? In de horrorfilm "Haunt" ontdekt een groep vrienden al snel dat hun keuze voor een extreem eng spookhuis misschien wel de ergste beslissing van hun leven was.
Het verhaal van "Haunt" draait om een handjevol moedige zielen die op Halloweenavond besluiten hun adrenalinekick op te zoeken in een spookhuis dat berucht is om zijn extreme griezelniveaus. Terwijl ze door de angstaanjagende kamers dwalen, begint het al snel duidelijk te worden dat niet alles nep is in dit huiveringwekkende labyrint van horror. De vrienden realiseren zich al snel dat ze mogelijk oog in oog staan met bloeddorstige moordenaars. Nu moeten ze zien te overleven en het spookhuis levend verlaten.
9qttlj5hbrqqce7divnlomo931d 1140x570
Still 'Haunt' via TMDB
Wat "Haunt" indrukwekkend maakt, is het feit dat het duo Scott Beck en Bryan Woods niet alleen de regie van de film op zich nam, maar ook het scenario schreef. Deze namen zijn misschien niet direct bekend in de wereld van horrorfilms, maar hun werk verdient zeker aandacht. Eerder schreven ze het scenario voor de angstaanjagende hit "A Quiet Place," die wereldwijd lof oogstte.
Beck en Woods hebben gelijktijdig aan zowel "A Quiet Place" als "Haunt" gewerkt, zonder enige garantie dat beide films überhaupt uit zouden komen. Het feit dat ze erin slaagden twee unieke horrorfilms te creëren die het genre naar nieuwe hoogten stuwen, is een prestatie op zich.
Als je dit weekend op zoek bent naar een film die je hart sneller doet kloppen en je op het puntje van je stoel houdt, dan is "Haunt" zeker de moeite waard. De film is zondagavond om 22.35 te zien op SBS9.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!