Hongkongse legende Jackie Chan en WWE-ster John Cena slaan de handen ineen in hilarische actiekomedie "Hidden Strike" - Bekijk nu de Trailer!

Films
woensdag, 31 mei 2023 om 13:39
jsyglszm68yg3d1hhbh7i6ugvjk
De eerste trailer voor de aankomende actiekomedie "Hidden Strike" van XYZ Films is naar buiten gebracht. De film brengt de legendarische Hongkongse acteur Jackie Chan en professioneel worstelicoon John Cena samen in "Hidden Strike".
De trailer toont de chemie tussen het duo, waarbij ze twee voormalige soldaten spelen die samen worden ingezet voor een speciale missie in Bagdad. Hoewel de film momenteel nog geen releasedatum heeft, wordt verwacht dat deze later dit jaar zal verschijnen in de bioscoop.
"Hidden Strike" wordt geleid door actie-veteraan Jackie Chan en voormalig WWE-ster John Cena. Ze worden vergezeld door Pilou Asbæk, bekend van Game of Thrones. Dit is de tweede samenwerking tussen Chan en Cena, die beiden ook te horen zijn als stemacteurs in de aankomende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem film.
Cena heeft verschillende projecten op de planning staan, waaronder de langverwachte Barbie-film, de actiekomedie Grand Death Lotto en de spionagethriller Argylle. Hij schittert momenteel ook in Fast X.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!