Gewelddadige tiener "Becky" is terug in de spannende bioscoopfilm: "Wrath of Becky" - Bekijk nu de eerste Trailer!

Films
zondag, 30 april 2023 om 15:06
atliuc6nqnfjm34ufrv8koa6ymq
Quiver Distribution heeft de volledige trailer van The Wrath of Becky naar buiten gebracht, de opvolger van de actiethriller "Becky"uit 2020. De sequel betekend de terugkeer van Lulu Wilson, ster uit Annabelle: Creation, als de anti-heldin.
De trailer opent met de 16-jarige Becky die vertelt wat ze heeft gedaan in de twee jaar sinds ze de neo-nazi's versloeg die haar vader vermoordden in de eerste film. Het belicht Becky's volgende wraakzuchtige avontuur waarbij ze te maken krijgt met een groep rechtsextremisten die van plan zijn om een opstand te starten bij het stadhuis. De heldin komt in de weg te staan nadat ze haar hond hebben gestolen.
Twee jaar nadat ze een gewelddadige aanval op haar familie overleefde, probeert Becky haar leven opnieuw op te bouwen onder de hoede van een oudere vrouw - een geestverwant genaamd Elena. Maar wanneer een groep genaamd de 'Noble Men' hun huis binnendringt, hen aanvalt en haar geliefde hond Diego steelt, moet Becky terugkeren naar haar oude manier van leven om zichzelf en haar geliefden te beschermen.
The Wrath of Becky is geregisseerd door Matt Angel en Suzanne Coote en geschreven door Angel en Coote. De film draait vanaf 26 mei in de bioscoop.