Explosieve actiefilm uit 2005 met Jason Statham is wereldwijd een hit op Netflix

Films
zondag, 21 januari 2024 om 21:49
yybswvqjwz5wtvkabbyvohdyjrc scaled
Transporter 2, de Franse actiefilm uit 2005 onder regie van Louis Leterrier en geproduceerd door Luc Besson, is nu een wereldwijde sensatie op Netflix. De film staat hoog in de top 10 van meest gestreamde films, waarbij het inmiddels bijna 6 miljoen keer bekeken is. Het vervolg op The Transporter uit 2002, heeft Jason Statham opnieuw de aandacht weten te trekken bij Netflix-abonnees.
Het plot vanTransporter 2, geregisseerd door Louis Leterrier, verplaatst zich van Frankrijk naar Miami, waar Frank Martin, gespeeld door Jason Statham, de tijdelijke chauffeur wordt voor de welgestelde familie Billings.
ghgogvfri60o0svsrwgpg2r4sy9 1140x570
Still 'Transporter 2' via TMDB
Het verhaal escaleert wanneer de drukke baan van Jefferson Billings, het hoofd van de National Drug Control Policy, het huwelijk onder druk zet. Frank, belast met het vervoeren van Jack, het zoontje van de familie, ontdekt al snel dat de echte dokter en receptionist van Jack zijn vermoord en vervangen door criminelen met duistere plannen.
De cast, met namen als Alessandro Gassman, Amber Valletta en François Berléand, draagt bij aan de algehele impact van de film. Transporter 2, met zijn wereldwijde opbrengst van 85 miljoen dollar, heeft commercieel succes behaald en weet nu opnieuw de aandacht te trekken onder Netflix-abonnees.
ifdhojltmpogqfdghloawogcrep 1140x570
Still 'Transporter 2' via TMDB
Kun je geen genoeg krijgen van de actie die Jason Statham op het scherm brengt? Goed nieuws! Zijn nieuwste actiefilm,The Beekeeper, draait momenteel in de bioscoop en wordt met lof ontvangen. Het is een terugkeer naar de klassieke Jason Statham, zoals we hem kennen uit films alsTransporter 2.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!