Eerste beelden van "Corner Office" tonen een verrassende film à la 'Severance' - Bekijk nu de trailer!

Films
zondag, 09 juli 2023 om 12:43
ew0z5zchna81f1griipdnofoid3
Lionsgate heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe kantoorkomedie "Corner Office", met in de hoofdrollen Golden Globe-winnaar Jon Hamm en Danny Pudi uit de serie "Community". De veelbelovende komediefilm is vanaf 4 augustus te zien in de bioscoop.
De trailer introduceert Hamm's personage Orson, een nieuwe medewerker die vastbesloten is om hogerop te komen op de carrièreladder. Hij heeft echter moeite om zich aan te passen aan zijn nieuwe werkomgeving. Alles verandert wanneer hij een mysterieus kantoor ontdekt dat zijn potentieel en zelfvertrouwen lijkt te ontsluiten. Het enige probleem is dat iedereen hem blijft vertellen dat de kamer niet bestaat, wat leidt tot botsingen met zijn collega's.
6hgzooar4ynlitcwkyf1po9mba4 1140x570
Still "Corner Office" via TMDB

Geheime kamer

In deze kantoorkomedie, die doet denken aan 'Severance', raakt buitenbeentje Orson gevangen in de absurditeiten van het bedrijfsleven. Als nieuwste werknemer van The Authority vindt Orson het moeilijk om contact te maken met zijn mysterieuze bureau-maatje Rakesh, evenals met de rest van zijn collega's. Zijn vervreemding gaat verder wanneer hij een kamer ontdekt waarvan hem verteld wordt dat die niet bestaat - een plek die zijn ware potentie ontketent en leidt tot een opmars op de carrière ladder. Gedreven door zijn nieuw gevonden zelfvertrouwen, nodigt Orson een receptioniste uit in zijn toevluchtsoord, wat leidt tot een climax tussen de harde realiteit van de zakenwereld en zijn eigen wilde fantasieën.
"Corner Office" is geregisseerd door Joachim Back en het scenario is geschreven door Ted Kupper. Naast Jon Hamm als Orson en Danny Pudi als Rakesh, zijn er rollen voor Christopher Heyerdahl als Andrew, Sarah Gadon en Shawn Macdonald als Bradley.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!