The Nerd Shepherd

Lee Harvey Oswald tot leven gebracht door Edward Norton in “True Spies”-podcast

Still 'The Incredible Hulk' via TMDB

Oude interviews en dagboekaantekeningen van de moordenaar van JFK zijn samengevoegd om het script te vormen voor de historische true crime show met Oscar-genomineerde Edward Norton. Star Wars-ster Ridley zal de serie genaamd The Oswald Project presenteren, in navolging van eerdere presentatoren Hayley Atwell, Vanessa Kirby en Sophia Dimartino voor het vierde seizoen van de podcast.

Relatie van Oswald met de CIA

The Oswald Project vertelt het schokkende verhaal van de vermeende moordenaar van president John F. Kennedy en de relatie van Oswald met de CIA. Het zal decennialang onbeantwoorde vragen onderzoeken, waaronder of Oswald werd opgeleid door de CIA om een dubbelagent voor de KGB te worden, of zodat hij de schuld kon krijgen van de moord op JFK, en of hij, zoals hij beweerde vlak voor zijn eigen moord, “een zondebok” was.

Wie was Lee Harvey Oswald?

Lee Harvey Oswald is een figuur die onlosmakelijk verbonden is met de moord op president John F. Kennedy in 1963. Geboren in 1939, was Oswald een voormalig marinier en controversieel individu wiens politieke overtuigingen onderwerp zijn geworden van uitgebreide speculatie en complottheorieën. Zijn arrestatie kort na de moord en zijn eigen gewelddadige dood hebben bijgedragen aan de mysterie en fascinatie rondom zijn rol in deze historische gebeurtenis. Ontdek meer over Lee Harvey Oswald en zijn betrokkenheid bij de moord op John F. Kennedy in 1963.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Still 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' via TMDB

"True Spies"-podcast met Edward Norton en Daisy Ridley

Dit nieuwe seizoen van True Spies belooft diepgravend onderzoek naar een van de meest beruchte episodes in de Amerikaanse geschiedenis. Met de kenmerkende stem van Edward Norton en de charmante presentatie van Daisy Ridley, is The Oswald Project een podcast die geschiedenisliefhebbers en true crime fans niet willen missen. Markeer 18 juli in je agenda en bereid je voor op een meeslepende luisterervaring vol intriges en onthullingen over het leven en de dood van Lee Harvey Oswald. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen