Een liefdesverhaal als entertainment voor buitenaardse wezens: Bekijk nu de officiële trailer van 'Landscape With Invisible Hand'!

Films
woensdag, 14 juni 2023 om 15:07
ksgl47a0xbk5mpn0eomtdkunq7f
MGM heeft de officiële trailer uitgebracht voor "Landscape With Invisible Hand", de aankomende verfilming van de sci-fi dramedy-roman van M.T. Anderson met dezelfde naam. De film beleefde eerder dit jaar zijn wereldpremière op het Sundance Film Festival en zal op 18 augustus in de bioscoop verschijnen.
Anderson schetst in haar boek een somber en satirisch portret van de moderne samenleving, waarin de ware aard van menselijke relaties wordt blootgelegd. Het boek onderzoekt thema's als liefde, kunst, uitbuiting en de verwoestende gevolgen van een gedehumaniseerde wereld. "Landscape With Invisible Hand" is een meeslepende en provocerende roman die de lezers uitdaagt om na te denken over de betekenis van echte verbinding en de prijs van vooruitgang. Het werk van Anderson biedt dan ook een goede basis voor een mooie, aangrijpende film.
De trailer toont een dystopische toekomst waarin een buitenaardse soort genaamd Vuvv de aarde heeft overgenomen. Het legt de nadruk op het liefdesverhaal tussen twee tienermensen, die besluiten hun relatie uit te zenden als een vorm van entertainment voor de buitenaardse wezens, die zeer geïnteresseerd zijn in het concept van menselijke romantiek. "Landscape With Invisible Hand" is geschreven en geregisseerd door Cory Finley. De film heeft Asante Blackk in de rol van Adam Campbell, Kylie Rogers als Chloe Marsh, Tiffany Haddish als Beth Campbell en Josh Hamilton als mister Marsh.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!