The Nerd Shepherd

De trailer van “Poor Things” onthult een sprankelend en fantasierijk universum met Emma Stone als stralend middelpunt

Poor Thing

De officiële trailer van Poor Things, de aankomende sci-fi comedy van Searchlight Pictures, is zojuist vrijgegeven. De film, geregisseerd door Yorgos Lanthimos, brengt een unieke draai aan het Frankenstein-verhaal en heeft Oscarwinnares Emma Stone in de hoofdrol. Poor Things is vanaf 8 september te zien in de bioscoop.

Stone speelt Bella Baxter, een jonge vrouw die door een Frankenstein-achtig experiment weer tot leven komt. De trailer biedt een glimp van de belangrijkste castleden, waaronder Willem Dafoe als wetenschapper Dr. Godwin Baxter en Mark Ruffalo als Duncan Wedderburn, die naar het schijnt een romantische connectie heeft met Bella Baxter. 

Het script van Poor Things is geschreven door Tony McNamara, gebaseerd op de gelijknamige roman van Alasdair Gray. Het project herenigt regisseur Lanthimos en scenarist McNamara met Stone, nadat ze eerder samenwerkten aan de geprezen dramedy The Favourite.

Still 'Poor Thing' via TMDB
Still 'Poor Thing' via TMDB

De film vertelt het ongelooflijke verhaal van Bella Baxter, een jonge vrouw die tot leven wordt gebracht door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter. Onder zijn bescherming is Bella vastberaden om te leren en hunkert ze naar wereldse ervaringen. Ze slaat op de vlucht met Duncan Wedderburn, een gladde en losbandige advocaat, en samen beleven ze een avontuurlijke reis over de continenten. Vrij van de vooroordelen van haar tijd groeit Bella vastberaden in haar streven naar gelijkheid en bevrijding.

Naast Stone zullen ook Willem Dafoe als Godwin Baxter, Mark Ruffalo als Duncan Wedderburn, Ramy Youssef als Max McCandless, Jerrod Carmichael als Harry Astley, Christopher Abbott als Sir Aubrey de la Pole Blessington, Margaret Qualley als Felicity en Kathryn Hunter als Swiney te zien zijn in de film. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen