Daisy Ridley onthult meer details over nieuwe Star Wars-film: Het begin van een nieuwe trilogie?

Films
vrijdag, 24 november 2023 om 10:56
gq8v57tidipctd0zg3vdjgl2gjs scaled
Daisy Ridley, wereldwijd bekend als Rey in Star Wars, heeft onlangs in een interview met Collider intrigerende details onthuld over haar aanstaande Star Wars-film. Tijdens de Star Wars Celebration in Londen verraste ze iedereen met de aankondiging dat ze opnieuw de rol van Rey zal vertolken. Opmerkelijk is dat Ridley pas enkele weken voor het evenement zelf op de hoogte werd gesteld van haar betrokkenheid bij het project.
Het nieuwe Star Wars-project, onder leiding van regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy en met het schrijftalent van Steven Knight, vindt plaats na de gebeurtenissen in 'The Rise of Skywalker.' Daisy Ridley deelt mee dat haar personage, Rey, in deze film de uitdaging aangaat om een gloednieuwe Jedi-orde op te bouwen.
g9wlehkk4nhqokqorxsgnugymsu 1140x570
Still 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' via TMDB
Gevraagd of ze dacht dat de film het begin van een trilogie zou kunnen zijn, antwoordde Ridley dat ze op dit moment alleen op de hoogte is van het verhaal van één film. Ze benadrukte dat dit niet per se betekent dat het daarbij blijft, maar dat dit is wat haar verteld is. Met een vleugje onzekerheid voegde ze eraan toe dat ze zich voorstelt dat het verhaal zal voortvloeien naar de volgende film. De onzekerheden rondom postproductieproblemen en mogelijke vertragingen laten Ridley in het duister over hoe snel alles weer op gang zal komen.
Ondanks deze onzekerheden blijft ze positief en deelt ze haar enthousiasme door te zeggen: "Ja, tot nu toe ken ik het verhaal van één film, en ik denk dat mensen erg enthousiast zullen zijn." Hiermee creëert ze een sfeer van anticipatie en belooft ze dat het publiek kan uitkijken naar een film die de verbeelding zal prikkelen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!