Biografische dramafilm met 'Barbie'-ster Margot Robbie nu te zien op Netflix

Films
vrijdag, 12 januari 2024 om 21:31
1vs9lbjkbnagnzy3e5rba3sbsyk
Vanaf vandaag is de film Whiskey Tango Foxtrot te zien op Netflix. De Amerikaanse biografische dramafilm uit 2016, geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa en geschreven door Robert Carlock, is gebaseerd op de memoires "The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan" van Kim Barker.
De film, met een cast bestaande uit Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina en Billy Bob Thornton, werd op 4 maart 2016 uitgebracht door Paramount Pictures en heeft nu zijn weg naar Netflix gevonden.
7295gnkwmbnchlexkqklniwna39 1140x570
Still 'Whiskey Tango Foxtrot' via TMDB
In Whiskey Tango Foxtrot volgen we Kim Baker, gespeeld door Tina Fey, een televisiejournalist uit New York City die ontevreden is over de staat van haar carrière, die voornamelijk bestaat uit het verslaan van weinig opvallende verhalen. Haar beslissing om als oorlogsverslaggever naar Afghanistan te gaan tijdens Operatie Enduring Freedom leidt tot teleurstelling bij haar vriend Chris, gespeeld door Josh Charles.
De film belicht de uitdagingen van Kim, geplaatst in sobere leefomstandigheden met andere internationale journalisten, waaronder Tanya Vanderpoel (Margot Robbie) en de Schotse freelancefotograaf Iain MacKelpie (Martin Freeman). Met de hulp van haar Afghaanse 'fixer' Fahim Ahmadzai (Christopher Abbott), past Kim zich aan en legt ze opmerkelijke momenten vast, waarbij ze zelfs haar leven in gevaar brengt.
yjw21wzf27qboeog5sgkpw3nrel 1140x570
Still 'Whiskey Tango Foxtrot' via TMDB
De filmbiedt een boeiende kijk op de uitdagingen van oorlogsjournalistiek, met Tina Fey in de hoofdrol die momenteel ook schittert in een ander pareltje op Netflix,Maggie Moore(s). Bekijk hieronder de trailer vanWhiskey Tango Foxtrot.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!