Bikkelharde dramafilm uit 2016 vanaf vandaag te zien via SkyShowtime

Films
vrijdag, 10 november 2023 om 17:52
unnamed
Vanaf vandaag kunnen SkyShowtime abonnees zich laten meeslepen met de intrigerende film "Lowriders" uit 2016. Geregisseerd door Ricardo de Montreuil en geschreven door Elgin James en Cheo Hodari Coker, biedt de film een boeiend verhaal over familie, cultuur en de unieke passie voor het bouwen van lowriders.
Het plot draait om Danny Alvarez, een getalenteerde graffiti-artiest met een turbulent leven. Zijn vader, Miguel, ziet liever dat Danny meewerkt in het familie-auto-atelier, waar de iconischelowridersworden gecreëerd. De spanning tussen vader en zoon bereikt een hoogtepunt wanneer Danny wordt gearresteerd voor het taggen van een brug, en Miguel hem uit de problemen moet halen.
vxrmrwb68hdgzsr08rdxwnk1wcl 1140x570
Still 'Lowriders' via TMDB
De film raakt in een stroomversnelling wanneer Danny's oudere broer, bijgenaamd "Ghost," na een lange gevangenisstraf terugkeert. Ghost heeft zijn eigen conflicten met Miguel, voortkomend uit een verleden van alcoholproblemen en verwaarlozing. Tegelijkertijd ontstaat er een nieuwe relatie in Danny's leven met Lorelai, een jonge fotografe, die hem introduceert in een andere wereld om zijn graffiti-vaardigheden te delen.
Met acteurs als Demián Bichir, Gabriel Chavarria, Theo Rossi en Melissa Benoist brengt "Lowriders" niet alleen een visueel indrukwekkend schouwspel van aangepaste auto's, maar behandelt het ook diepgaande thema's zoals culturele identiteit en persoonlijke groei, dit alles in de levendige setting van East L.A.
88cwzoshknotdftzeynlkbqw38h 1140x570
Still 'Lowriders' via TMDB
"Lowriders" ontving wisselende recensies maar wist desondanks $6 miljoen aan opbrengsten te genereren. Nu beschikbaar op SkyShowtime, hebben abonnees van de streamingdienst de kans om persoonlijk de intrigerende wereld vanlowriderste ontdekken, gecombineerd met een verhaal over familie en persoonlijke groei.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!