Nieuwe kerstfilm wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer gestreamd op Netflix

Films
zaterdag, 25 november 2023 om 18:00
dazlxrr6byeun0aiwadqzshd68z scaled
De kerstfilm "Best Christmas, Ever!" staat met ruim 16 miljoen kijkers wereldwijd op de tweede plaats als een van de meest gestreamde films op Netflix. Onder leiding van regisseur Mary Lambert en met het schrijfwerk van Todd Gallicano en Charles Shyer, biedt de film een betoverende mix van humor, romantiek en het warme, feestelijke gevoel van Kerstmis. De cast, bestaande uit Heather Graham, Brandy Norwood, Matt Cedeño en Jason Biggs, voegt een extra dosis charisma toe aan dit kerstspektakel dat nu al de harten van kijkers wereldwijd verovert.
"Best Christmas, Ever!" vertelt het verhaal van Charlotte en Rob Sanders, die een nederig leven leiden in een klein appartement. Hun schijnbaar alledaagse bestaan vormt een scherp contrast met de ogenschijnlijk perfecte wereld van Charlotte's voormalige studievriendin, Jackie Jennings. Jaarlijks brengt Jackie's kerstbrief vol details over de buitengewone prestaties van haar gezin zowel afgunst als scepsis teweeg bij Charlotte.
mpmjswixwloq06bzmdknwwa2mxj 1140x570
Still 'Best Christmas, Ever!' via TMDB
Charlotte, die gelooft dat haar eigen gezin niet opmerkelijk is, deelt in haar reactie op de brief de eigenaardigheden van haar gezinsleden. Dora's obsessie met Marvel-strips, Grants liefde voor een knuffelaffe, Robs onpraktische droom van huizen omdraaien en Charlottes eigen verlaten uitvindersdromen komen allemaal aan bod. Wanneer Grant, de sarcastische toon van zijn moeder verkeerd begrijpend, het gezin naar het huis van de Jennings leidt voor Kerstmis, belanden ze door een sneeuwstorm in een onverwachte situatie.
"Best Christmas, Ever!" heeft wereldwijd meer dan 16 miljoen kijkers weten te boeien, waarmee het een ongekende populariteit geniet op het Netflix-platform. Mis de feestvreugde niet en bekijk nu "Best Christmas, Ever!" op Netflix. Voor een voorproefje, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!