Bekijk de trailer van "A Haunting in Venice": Filmadeptatie van Agatha Christie's "Hallowe'en Party"

Films
donderdag, 27 april 2023 om 14:15
kvvesgfbfivgfmao9uacnevy8vm
Hercule Poirot is terug in een nieuw avontuur. 20th Century Studios heeft de nieuwste trailer voor "A Haunting in Venice" uitgebracht, de nieuwste Agatha Christie-adaptatie van Kenneth Branagh. De film is gebaseerd op Christie's roman Hallowe'en Party uit 1969 en zal detective Hercule Poirot in een mysterie storten na een moord die plaatsvindt tijdens een seance.
De film speelt zich af in het griezelige, naoorlogse Venetië tijdens Allerheiligenavond en is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van Hercule Poirot. Hij is inmiddels met pensioen en leeft in zelfopgelegde ballingschap in de meest glamoureuze stad ter wereld. Poirot woont tegen zijn zin een seance bij in een vervallen, spookachtig paleis. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt de detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen gestort.
A Haunting in Venice zal opnieuw worden geregisseerd door Branagh. De productie zal naar verwachting beginnen tijdens Halloween in de Pinewood Studios buiten Londen en op locatie in Venetië. Bekijk de eerste beelden hieronder.