Onschuldige kinderspellen ondergaan een duistere transformatie in de nieuwe horrorfilm "All Fun and Games"

Films
zondag, 05 november 2023 om 20:56
all fun and games st 2 jpg sd high copyright 2023 ww entertainment scaled
Vanaf 23 november zal de langverwachte horrorfilm "All Fun and Games" eindelijk in de bioscoop te zien zijn. De film markeert het regiedebuut van Ari Costa en Eren Celeboglu en wordt geproduceerd door AGBO, een onafhankelijke studio van de Russo Brothers. Deze met een Academy Award bekroonde studio staat bekend om haar focus op de ontwikkeling en productie van intellectuele eigendommen die zich uitstrekken over film, televisie en gaming.
In de horrorfilm "All Fun and Games" ondergaan schijnbaar onschuldige kinderspelletjes, zoals tikkertje, verstoppertje en galgje, een duistere transformatie. Het verhaal ontvouwt zich wanneer een groep tieners, vertolkt door Asa Butterfield en Natalia Dyer, per ongeluk een demonische kracht oproept met een vervloekt mes. Hun overleving hangt af van hun deelname aan deze angstaanjagende spellen en hun strijd tegen deze duisternis.
all fun and games st 1 jpg sd high copyright 2023 ww entertainment 1140x570
Still 'All Fun and Games' via WW Entertainment
Het intrigerende verhaal biedt een unieke combinatie van horror en jeugdige onschuld. Regisseurs Costa en Celeboglu maken hun debuut met deze film en hebben de gelegenheid aangegrepen om de kijker mee te nemen naar een duistere en angstaanjagende wereld waar kinderspelletjes veranderen in een strijd om te overleven. De film belooft een meeslepende en enge ervaring te bieden voor het publiek, waarbij de grens tussen onschuldig vermaak en huiveringwekkende horror vervaagt.
"All Fun and Games" is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van het horror-genre. Met de release op 23 november 2023 in het vooruitzicht, belooft deze veelbelovende horrorfilm een unieke bioscoopervaring te bieden. Om je alvast een idee te geven van wat je te wachten staat, kun je hieronder de trailer bekijken.