The Nerd Shepherd

Warme kerstfilm waarin een familie van lichaam wisselt binnenkort te zien op Netflix

Family Switch

Met Halloween achter de rug en Mariah Carey’s kerstklassieker weer in de hitlijsten, is het tijd om ons te richten op de aankomende feestdagen. Netflix doet dat op geheel eigen wijze, met de lancering van hun nieuwste familiekomedie, “Family Switch”. In deze hilarische kerstfilm wordt een familie op een wel heel ongebruikelijke manier geconfronteerd met de magie van Kerstmis, wanneer ze plotseling wakker worden in elkaars lichamen.

Een heftige familieruzie resulteert in de interventie van een raadselachtige oude dame, die de familieleden de gelegenheid biedt om te ervaren hoe het voelt om in elkaars schoenen te staan. Hierdoor ontwaakt CC (Emma Myers) in het lichaam van haar moeder, Jess (Jennifer Garner). Op dezelfde manier ondergaat Wyatt (Brady Noon) een gedaanteverwisseling en ontwaakt als zijn vader Bill (Ed Helms), en vice versa.

LEES OOK | Nieuwe Zweedse Netflix-serie “A Nearly Normal Family” vanaf 24 november te zien

Family Switch
Still 'Family Switch' via TMDB

Ze moeten proberen elkaar beter te begrijpen, want als dat niet lukt, blijven ze voor altijd in elkaars lichamen vastzitten. En alsof dat nog niet genoeg is, zit hun tweejarige zoon Miles vast in het lichaam van hun hond, Pickles, wat zorgt voor de nodige hilariteit.

Terwijl ze worstelen met hun ongebruikelijke situatie, beleven ze komische avonturen, ontdekken ze dat hun persoonlijke problemen verrassend vergelijkbaar zijn en leren ze de waarde van empathie en samenwerking. “Family Switch” belooft een film vol kerstvreugde, maar biedt tegelijkertijd  ook een hartverwarmend verhaal over de kracht van familie en de magie van de feestdagen.

“Family Switch” is nu al de nummer één op onze lijst van niet-te-missen films op Netflix voor het aanstaande seizoen. Dus zet je kerstmuts op en bereid je voor op een onvergetelijk kerstavontuur! Deze betoverende is vanaf 30 november te streamen voor Netflix-abonnees. Bekijk hieronder alvast de eerste trailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen