The Nerd Shepherd

Survival-thriller uit 2022 wordt een complete franchise

Fall

Survival-thriller “Fall,” die in 2022 zowel bij critici als het publiek in de smaak viel, gaat een nieuw tijdperk tegemoet in de vorm van een heuse franchise. Capstone Studios heeft groen licht gegeven voor de productie van twee vervolgen, en niemand minder dan de regisseur en medeschrijver van het origineel, Scott Mann, zal terugkeren om zowel de productie van beide sequels te leiden als de regie te voeren voor de derde film in deze boeiende trilogie.

De producenten Mark Lane en James Harris van Tea Shop Productions, samen met Capstone’s Christian Mercuri, David Haring en Scott Mann zelf, zullen hun krachten bundelen om de vervolgen te verwezenlijken. Daarnaast keren Dan Asma, John Long en Roman Viaris terug als uitvoerend producenten. De opnames voor “Fall 2” gaan naar verwachting in juni 2024 van start.

LEES OOK | Recensie: “Fall” – Is de veelbekeken Netflix-film een vrije of gecontroleerde val?

Fall
Still 'Fall' via TMDB

In “Fall” volgen we Becky en Hunter, beste vriendinnen wiens leven draait om het overwinnen van angsten en uitdagingen. Wanneer ze besluiten een afgelegen radiotoren van zeshonderd meter te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot te verstrooien, worden ze verrast door een ongeluk dat hun vriendschap en klimvaardigheden op de proef stelt in een strijd tegen de elementen.

“Fall 2” en “Fall 3” zullen trouw blijven aan de originele personages, maar zouden volgens de makers ook voldoende ruimte moeten bieden voor nieuwe gezichten om het verhaal te verrijken. De aankondiging is een opwindende ontwikkeling voor fans van “Fall” en belooft nieuwe hoogten te bereiken na het verrassende succes van het eerste deel.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen