The Nerd Shepherd

Amazon Studios onthult “Foe”: Futuristische romantiek in een door klimaatrampen geteisterde toekomst

Foe

Amazon Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte sciencefiction-thriller ‘Foe’, met in de hoofdrollen het getalenteerde Oscar-genomineerde duo Paul Mescal en Saoirse Ronan. ‘Foe’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van Iain Reid en is de nieuwste creatie van regisseur Garth Davies.

Foe
Still 'Foe' via TMDB

Een uitzonderlijk voorstel in een veranderende wereld

Mescal en Ronan schitteren als Junior en Henrietta, een echtpaar dat in de nabije toekomst op een afgelegen boerderij woont, zo’n veertig jaar verwijderd van onze tijd. Met de aarde die steeds verder achteruitgaat door klimaatverandering, worden ze benaderd door een vreemdeling genaamd Terrance, gespeeld door Aaron Pierre. Terrance doet een opmerkelijk voorstel: Junior moet de ruimte in reizen om gedurende meerdere jaren deel te nemen aan een revolutionair programma dat de mensheid moet begeleiden bij haar overgang weg van de aarde. 

LEES OOK | Hello Games verrast met aankondiging van nieuwe uitbreiding voor “No Man’s Sky”

Bekijk nu de trailer

‘Foe’ neemt ons mee op een reis door een wereld die zowel verontrustend als verbluffend is, waarin de grenzen tussen mens en machine vervagen en de fundamenten van menselijke relaties worden uitgedaagd. Als de trailer een indicatie is van wat ons te wachten staat, kunnen we uitkijken naar een buitengewone filmervaring.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen