The Nerd Shepherd

Eerste beelden van Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn in de nieuwe “Ahsoka”-trailer

Marrok

Vandaag heeft Disney+ in een nieuwe trailer onthuld dat Lucasfilm’s “Star Wars: Ahsoka” op 23 augustus in première gaat. De langverwachte Star Wars-serie speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt het verhaal van de voormalige Jedi-knight Ahsoka Tano. In de trailer krijgen we een eerste blik van Lars Mikkelsen te zien in de rol van Grand Admiral Thrawn. De trailer bevestigt tevens de speculaties dat de “Ahsoka”-serie beschouwd kan worden als het vijfde seizoen van de animatieserie “Star Wars Rebels”.

Grand Admiral Thrawn

Hayden Christensen zal naar verluid ook verschijnen in de Ahsoka-serie, maar zijn rol blijft nog even een mysterie. Hoewel hij afwezig is in de trailer, kunnen we niet wachten om te ontdekken hoe zijn personage, Anakin Skywalker (of Darth Vader), zich zal ontvouwen in de serie. Daarentegen krijgen we wel een eerste indruk van Lars Mikkelsen als Grand Admiral Thrawn. Het geliefde en gevreesde personage maakt dan toch eindelijk zijn langverwachte debuut in het live-action Star Wars-universum. 

LEES OOK | Idris Elba in Beeld voor Belangrijke Schurkenrol in Nieuwe Star Wars-Film

Naast Hayden Christensen, Lars Mikkelsen en hoofdrolspeelster Rosario Dawson, spelen ook Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla, Ray Stevenson als Baylan Skoll, Ivanna Sakhno als Shin Hati, Diana Lee Inosanto als Morgan Elsbeth, David Tennant als Huyang en Eman Esfandi als Ezra Bridger een rol in “Ahsoka”. De serie is geschreven door Dave Filoni, die ook uitvoerend producent is samen met Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Carrie Beck. 

Ahsoka
Still 'Ahsoka' via Disney+

Star Wars Rebels

De langverwachte “Ahsoka”-serie wordt door fans beschouwd als het vijfde seizoen van de animatieserie “Star Wars Rebels”. Na de cliffhangers van seizoen vier in 2018 was het nog onzeker of er een vijfde seizoen zou komen, maar Ahsoka biedt nu de perfecte gelegenheid om de losse eindjes van Star Wars Rebels aan elkaar te knopen. De nieuwe trailer bevestigt deze veronderstellingen, aangezien alle belangrijke personages uit “Rebels” te zien zijn in de trailer.

Ahsoka staat gepland om op 23 augustus in première te gaan, exclusief op Disney+. Op de releasedag zullen de eerste twee afleveringen direct te streamen zijn, waarna de serie wekelijks wordt voortgezet met een nieuwe aflevering.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen