The Nerd Shepherd

Brabantse Drugslegende ‘FERRY’ keert terug op Netflix – Bekijk nu de eerste beelden!

Ferry

Fans van de bekende drugsdealer Ferry Bouman kunnen hun geluk niet op, want vanaf 3 november 2023 is hij weer te bewonderen in de langverwachte serie ‘Ferry’. Frank Lammers kruipt opnieuw in de huid van de legendarische Ferry Bouman, terwijl Elise Schaap zijn liefje Danielle vertolkt. De serie, bestaande uit acht afleveringen, belooft een spannend avontuur vol actie en intriges in de Brabantse onderwereld.

Het verhaal volgt Ferry Bouman in zijn opkomst als beginnende xtc-producent, vastbesloten om een prominente positie te veroveren in de meedogenloze drugsbusiness. Met een team dat bestaat uit John, zwager Lars, Remco en Dennis, bindt hij de strijd aan met niemand minder dan drugsbaron Arie Tack en een gevreesde motorclub. Hun doel: de absolute top bereiken en alle rivalen achter zich laten. Het wordt echter nog intenser wanneer Ferry’s geliefde Danielle een duister inzicht krijgt in de wereld waarin hij zich begeeft. Terwijl Ferry alles op alles zet om de grootste te worden, staat hij voor een hartverscheurende keuze en moet hij de prijs betalen voor zijn drang naar macht en succes.

LEES OOK | Exclusief: Penoza-Regisseur Diederik van Rooijen over de nieuwe BNNVARA-hitserie “Anoniem”

Vanaf 3 november op Netflix

Met de terugkeer van Ferry Bouman en zijn charismatische persoonlijkheid belooft ‘Ferry’ een meeslepende en bloedstollende serie te worden. Frank Lammers en Elise Schaap geven opnieuw blijk van hun uitmuntende acteerkwaliteiten en nemen de kijkers mee op een achtbaan van emoties, gevaar en onverwachte wendingen. Netflix-fans kunnen vanaf 3 november 2023 genieten van deze exclusieve serie, die zonder twijfel een groot succes zal worden. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen