The Nerd Shepherd

Een komisch verhaal over tijdreizen en tweede kansen: Zweede comedyfilm “One More Time” is vanaf 23 april te zien op Netflix

One More Time, Netflix ©

Netflix heeft aangekondigd dat de Zweedse comedyfilm One More Time wereldwijd zal worden uitgebracht op 21 april 2023 en toont nu ook de eerste beelden. De film draait om het verhaal van Amelia, een vrouw van 40 jaar oud die na een aanrijding door een vrachtwagen haar 18e verjaardag herbeleeft.

Ondanks dat ze de kans krijgt om haar beste dag opnieuw te beleven, realiseert Amelia zich al snel dat ze gevangen zit in een ’timeloop’ en gedwongen wordt om dezelfde dag telkens opnieuw te beleven. Vastbesloten om het verleden achter zich te laten en terug te keren naar het heden, gaat ze op zoek naar wat ze moet veranderen om de cyclus te doorbreken.

One More Time, Netflix ©
One More Time, Netflix ©
ADVERTISEMENT

De film is geschreven door Tove Forsman en Sofie Forsman, die eerder werkten aan succesvolle series zoals Young Royals en The Playlist. Jonatan Etzler, de regisseur van One More Time, won een Student Academy Award voor zijn korte film Get Ready with Me. Dit is zijn debuut als regisseur van een speelfilm en hij wordt geprezen om zijn werk aan deze film. One More Time is vanaf 21 april te zien op Netflix.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

One More Time, Netflix ©
One More Time, Netflix ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen