The Nerd Shepherd

Disney heeft plannen voor een betoverende live-action adaptatie van “Frozen”

Live-action Frozen

Sinds het begin van dit decennium hebben Disney’s live-action remakes keer op keer bewezen kaskrakers te zijn. Met miljardendollarsuccessen als Alice in Wonderland, Beauty and the Beast, Aladdin en The Lion King lijkt het voor de studio vanzelfsprekend om deze lucratieve trend voort te zetten. De magie van Disney is ongeëvenaard en heeft generaties lang betoverd. Het heropleven van geliefde klassiekers in live-action vorm is een manier om deze tijdloze verhalen aan een nieuw publiek te presenteren. 

Momenteel zijn er meerdere live-action remakes in ontwikkeling waar Disney-fans reikhalzend naar uitkijken. We kunnen binnenkort een live-action remake verwachten van onder andere Hercules en Lilo & Stitch, en uiteraard is er ook de langverwachte live-action adaptatie van “Snow White,” die enige controverse heeft opgeworpen.

LEES OOK | Van Animatie naar Live-Action: 10 geliefde klassiekers die binnenkort tot leven komen

Frozen

Maar het belangrijkste nieuws is dat er projecten op stapel staan voor onder andere Princess and the Frog, Tangled, Tarzan en Frozen. Hoewel er nog veel onduidelijkheid heerst en de geruchtenmolen op volle toeren draait, lijkt dit toch een vrij geloofwaardig scenario gezien de koers die Disney heeft ingezet. De komende jaren kunnen we ons dus verheugen op een overvloed aan live-action adaptaties van Disney.

Tot slot gaan er zelfs geruchten rond dat de fan-favoriet “Atlantis: The Lost Empire” mogelijk een live-action remake zal krijgen. Persoonlijk klinkt dit als muziek in de oren, hoewel het ook fantastisch zou zijn om weer eens een ‘oldschool’ en uniek Disney-verhaal te zien in de klassieke tekenstijl, vergelijkbaar met die van Atlantis. Hoe dan ook, Disney is duidelijk in beweging, en de toekomst belooft een sprankelende reeks live-action adaptaties. Naar welke live-action adaptatie kijk jij het meest uit?

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen