The Nerd Shepherd

De avonturen van de Beer Paddington gaan door in “Paddington in Peru”!

De nieuwe Paddington film is officieel aangekondigd, de derde film van de Paddington-franchise, genaamd “Paddington in Peru”, zal op 24 juli beginnen met filmen. De avonturen van de geliefde beer worden geregisseerd door Dougal Wilson, die zijn debuut maakt als regisseur van een speelfilm. Wilson heeft eerder commercials gemaakt voor verschillende merken, zoals Apple, Ikea en de BBC, evenals de kerstcommercials voor de Britse warenhuisketen John Lewis.

“Als een enorme fan van de eerste twee films ben ik erg enthousiast om het verhaal van Paddington voort te zetten. Het is een enorme verantwoordelijkheid, maar al mijn inspanningen zullen gericht zijn op het maken van een derde film die de liefde eert die zoveel mensen hebben voor deze bijzondere beer.” Aldus Wilson.

“Paddington in Peru” zal opnieuw worden geproduceerd door Studiocanal in samenwerking met Heyday Films, het team achter de eerste twee Paddington-films. De laatste keer dat we Paddington op het scherm zagen, was in juni 2022, als onderdeel van een sketch ter ere van het platina jubileum van koningin Elizabeth II. In de sketch biedt Paddington de koningin een marmeladesandwich aan, waarop zij antwoordt: “Ik heb er ook een. Ik bewaar de mijne hier”, terwijl ze haar eigen sandwich uit haar tas haalt.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Fans van de franchise kijken reikhalzend uit naar het nieuwe avontuur van de lieve beer. Met Wilson aan het roer is er geen twijfel mogelijk dat de film de charme van Paddington zal eren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen