The Nerd Shepherd

Teleurstellende thriller uit 2015 beleeft een onverwachte comeback op Netflix

Curve

Van vergeten thriller naar Netflix sensatie

In 2015 verscheen de thriller “Curve” op het witte doek, met acteurs Julianne Hough, Teddy Sears en Penelope Mitchellen in de hoofdrollen. Deze film wist destijds weinig indruk te maken en ontving matige beoordelingen. Echter, jaren later bevindt “Curve” zich stevig in de top 10 van meest bekeken films op Netflix. 

Curve
Still 'Curve' via TMDB

Waar gaat "Curve" over?

“Curve” volgt het verhaal van Mallory, gespeeld door Julianne Hough, die als aanstaande bruid, onderweg naar haar huwelijksrepetitie, begint ze te twijfelen en besluit een omweg te nemen. Haar pech neemt een angstaanjagende wending wanneer een mysterieuze vreemdeling, gespeeld door Teddy Sears, verschijnt en haar leven in een nachtmerrie verandert. Wat begint als een gewone rit, escaleert al snel tot een zenuwslopende strijd om te overleven.

LEES OOK | Netflix onthult eerste trailer van Zack Snyder’s “Rebel Moon”

Curve
Still 'Curve' via TMDB

Onverwachte populariteit

De thriller stond eerder deze maand nog op de vierde plaats, maar is inmiddels op het moment van schrijven gezakt naar de achtste plek in de ranglijst van meest bekeken films op Netflix. Het is opvallend dat deze film nog steeds zo populair is onder Netflix-kijkers, gezien het feit dat het op IMDb slechts een bescheiden beoordeling van 5,4 heeft gekregen. 

De film lijkt niet meer te zijn dan een standaard clichéthriller. Dit roept de vraag op waarom juist deze film zo’n opvallende populariteit geniet, vooral omdat het bijna niet in de wereldwijde top 10-lijsten van Netflix terug te vinden is. Heb jij “Curve” al gezien? Wat was jouw mening erover? We zijn razend benieuwd naar jouw gedachten over deze onverwachte opleving van “Curve” op Netflix.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen