The Nerd Shepherd

Colin Farrell schittert als Cobblepot in nieuwe DC-Serie “The Penguin”: HBO toont de eerste, langverwachte beelden!

Warner Bros. heeft een eerste trailer uitgebracht voor The Penguin, een spin-off serie van The Batman. De serie draait om The Penguin, gespeeld door Colin Farrell. Naast Farrell zullen ook Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown, Theo Rossi en anderen te zien zijn. De serie zal bestaan uit acht afleveringen en is vanaf volgend jaar te zien op MAX.

The Penguin is gebaseerd op het DC-personage gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger en speelt zich af in de wereld van de film The Batman uit 2022. De serie zal zich focussen op de opkomst van Cobblepot als het criminele meesterbrein The Penguin. Lauren LeFranc zal dienen als schrijver en showrunner voor de serie. De eerste twee afleveringen zullen worden geregisseerd door Craig Zobel. Dylan Clark en Matt Reeves, producenten van The Batman, zullen dienen als uitvoerend producenten van The Penguin.

In de teasertrailer zien we Cobblepot (Farrell) in een donker steegje terwijl hij een sigaret rookt. Hij draagt een net pak en heeft een opvallende paraplu bij zich. We horen zijn stem terwijl hij zegt: “Ik ben geboren in de goot, maar ben opgegroeid met een paraplu.” 

 The Penguin is een van de meest herkenbare en geliefde vijanden van de Dark Knight, de serie belooft een dieper inzicht te geven in zijn achtergrond en motivaties. Met een getalenteerde cast en een ervaren team achter de schermen lijkt The Penguin een veelbelovende toevoeging te worden aan het DC-universum. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen