The Nerd Shepherd

Cobie Smulders deelt spannende details over aankomende Marvel-serie: “Secret Invasion”

Cobie Smulders hint naar wat fans kunnen verwachten van de aanstaande serie “Secret Invasion” van Marvel en Disney. In een gesprek met People zei de voormalige ster van “How I Met Your Mother” dat de toon van de show veel duisterder is dan die van eerdere Marvel Cinematic Universe-films en series.

“Het is moeilijk om te weten wie je kunt vertrouwen,” zei Smulders, eraan toevoegend dat “Secret Invasion” inzicht biedt in het leven van agents die er alles aan doen om de aarde veilig te houden. “Nu is er een belangrijke ontdekking van de Skrulls,” vervolgde ze. “Maria Hill heeft geprobeerd om Nick Fury terug naar de aarde te krijgen om te helpen bij een aantal problemen, maar wanneer de Skrulls openbaar bekend worden, trekt het eindelijk zijn aandacht.”

De ster legde ook uit dat het feit dat Marvel nieuwe inhoud creëert voor streamingdiensten fans de mogelijkheid geeft om meer tijd door te brengen met personages en ze beter te leren kennen, en hun achtergronden beter te begrijpen. “Het is absoluut een droom geweest om Maria Hill de afgelopen 10 jaar te spelen,” vertelde ze aan het tijdschrift. “Ze is een fantastisch, veelzijdig personage dat overweldigende momenten in de Marvel-geschiedenis heeft overwonnen.” Maria, gespeeld door Smulders, was voor het laatst te zien in “Spider-Man: Far From Home”, waar werd onthuld dat ze een Skrull was.

Still 'How I Met Your Mother' via TMDB
Still 'How I Met Your Mother' via TMDB

Fans van Cobie Smulders kunnen hun hart ophalen, want de Marvel-ster is aanwezig tijdens Heroes Dutch Comic Con op 24 en 25 juni in Utrecht. Tijdens het evenement kun je een handtekening krijgen, foto’s maken en al je vragen stellen aan Smulders. Mis deze kans niet en koop snel je kaartje om kennis te maken met Cobie Smulders. Ook de nieuwe generatie Marvel-tekenaars zijn in hun volledige samenstelling aanwezig op het evenement. Het belooft een geweldig evenement te worden voor alle Marvel-liefhebbers! Secret invasion is vanaf 21 juni te zien via Disney+

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen