The Nerd Shepherd

Amerikaanse Youtube sensatie Brett Cooper gecast in nieuwe serie “The Pendragon Cycle”

Brett Cooper

DailyWire+ heeft zojuist een schitterende cast onthuld die klaar staat om de hoogst ambitieuze scripted serie-aanpassing van “The Pendragon Cycle” tot leven te brengen. Deze langverwachte serie, geleid door Tom Sharp in de rol van Merlin, zal worden versterkt door een getalenteerd ensemble van opkomende sterren, waaronder Brett Cooper, Rose Reid, James Arden en vele anderen.

Met Daily Wire’s toewijding om hoogwaardig entertainment aan te bieden, zullen deze acteurs verschillende cruciale rollen op zich nemen in het verhaal van Merlin en Arthur, en hun unieke talent en energie aan het project toevoegen, wat ongetwijfeld zal resulteren in een onvergetelijke vertolking van de geliefde personages uit de romans.

LEES OOK | Makers van Sound of Freedom Brengen het Aangrijpende Verhaal van “Cabrini” tot Leven

The Comment Section
Still 'The Comments Section with Brett Cooper' via Dailywire

YouTube-sensatie Brett Cooper, bekend om haar eigenzinnige, relaxte kijk op de huidige cultuur in haar DailyWire+ YouTube-show “The Comments Section,” sluit zich aan bij de productie in de rol van Ganieda, de toekomstige vrouw van Merlin. Rose Reid, een rijzende ster in de industrie, zal de vrouwelijke hoofdrol, Charis, vertolken. Reid is ook een schrijver voor de serie. Nieuwkomer James Arden zal Taliesin spelen, het titelpersonage van het eerste boek van de serie waarop het project is gebaseerd.

Bett Cooper
Still 'Shots Fired' via IMDb

Het eerste zeven afleveringen tellende seizoen is geïnspireerd op de eerste twee boeken van de zesdelige serie van Stephen R. Lawhead, “The Pendragon Cycle,” die veelvuldig bekroond is. Het is een unieke hervertelling van de Arthuriaanse legende, maar niet in het hoge middeleeuwse tijdperk van ridders in glanzende harnassen. In plaats daarvan speelt het zich af in het Britse eiland dat nog bezet is door Romeinen, waar de kiemen van het christendom beginnen te ontkiemen te midden van spirituele en fysieke duisternis. Terwijl barbaarse indringers aanspraak maken op het Eiland van de Machtigen, zullen alleen zij die geloven in de ware God overwinnen.

Bett Cooper
Still 'Shots Fired' via IMDb

De serie wordt geregisseerd door Daily Wire-oprichter Jeremy Boreing en mede-geregisseerd door Ryan Whitaker (Surprised by Oxford) en geproduceerd door Dallas Sonnier van Bonfire Legend. Het belooft een spannende en epische productie te worden die het publiek meeneemt naar de wereld van de Arthuriaanse legendes. Met zijn meeslepende verhaal en boeiende personages heeft “The Pendragon Cycle” lezers al tientallen jaren geboeid, en nu krijgen fans van de serie de kans om het te ervaren op de DailyWire+ streamingdienst.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen