The Nerd Shepherd

Breaking Bad-icoon neemt afscheid van de acteerwereld om meer tijd door te brengen met gezin

Na meer dan twintig jaar het publiek te vermaken op het podium en voor de camera, lijkt het erop dat Bryan Cranston klaar is om een stap terug te doen van acteren. Meer tijd doorbrengen met zijn vrouw is de reden waarom de acteur denkt dat het tijd is om zijn carrière af te ronden.

Tijdens een recent interview met British GQ legde Bryan Cranston uit dat 2026 het laatste jaar van zijn professionele acteercarrière zou kunnen markeren. “De afgelopen 24 jaar heeft Robin haar leven geleid door zich vast te klampen aan mijn staart. Ze is de plus één geweest, ze is de vrouw van een beroemdheid geweest. Ze heeft haar leven moeten aanpassen en veranderen op basis van het mijne. Ze heeft er enorm van geprofiteerd, maar we zijn onevenwichtig. Ik wil dat gelijktrekken. Ze verdient het.” Aldus Cranston over zijn vrouw Robin.

LEES OOK | Het verhaal achter Alfred Hitchcock en Walt Disney’s ongerealiseerde film “The Blind Man”

Still 'Breaking Bad' via TMDB
Still 'Breaking Bad' via TMDB

Cranston’s meest recente rol was het portretteren van de presentator van een anthologie televisieshow in de nieuwe film van Wes Anderson, Asteroid City. De aankomende bioscoopfilm zal zich bezighouden met verschillende niveaus van verhalen vertellen, omdat de personages die te zien zijn deel zullen uitmaken van een toneelstuk. Anderson zal verschillende kleuren gebruiken binnen de film om het publiek te laten weten welke scènes deel uitmaken van het toneelstuk en welke gebeurtenissen daadwerkelijk plaatsvinden in het verhaal. Cranston zal vergezeld worden door een sterrencast, zoals gebruikelijk te zien is in enkele van Wes Anderson’s meest herkenbare films.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen