The Nerd Shepherd

Nieuwe trailer van “Barbie” onthult Barbie en Ken’s avontuur in de kleurrijke wereld van Barbie Land

Na een eerste teaser vorig jaar is er nu eindelijk een eerste Barbie-trailer uitgebracht voor de langverwachte film van regisseur Greta Gerwig. In de nieuwste Barbie-trailer krijgen we meer te zien van de aankomende film. Het publiek wordt geïntroduceerd in de wereld van Barbie Land, waar veel verschillende Barbies en Kens in geluk leven.

De trailer hint ook naar het grotere verhaal van de film, waarin Margot Robbie en Ryan Gosling’s Barbie en Ken de grenzen van Barbie Land verlaten en de “echte wereld” betreden. De trailer laat ook zien welke grote sterren er allemaal in de film zullen verschijnen, waaronder Dua Lipa, Michael Cera, Will Ferrell, Simu Liu, Issa Rae en Ariana Greenblatt.

Hoewel de Barbie-franchise vaak kritiek heeft gekregen vanwege het stereotype en beperkende beeld dat het creëert voor jonge meisjes, biedt de nieuwe film misschien een kans om deze stereotyperende ideeën uit te bannen door een meer inclusieve boodschap uit te dragen.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

De Barbie-film zal naar verwachting in 2023 in de bioscopen verschijnen en belooft een kleurrijke en leuke kijkervaring te worden voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen