The Nerd Shepherd

Spionagethriller met Henry Cavill en Samuel L. Jackson vanaf februari in de bioscoop

Argylle

In de aankomende film “Argylle” worden kijkers getrakteerd op een gedurfde spionagethriller, geregisseerd door de befaamde filmmaker Matthew Vaughn, bekend van de “Kingsman”-franchise en “Kick-Ass.” De film belooft een scherpzinnig verhaal dat de grenzen van het spionagegenre verkent en zich afspeelt in een wereldwijde setting.

Bryce Dallas Howard, bekend van de “Jurassic World”-franchise, speelt de rol van Elly Conway, een auteur die haar avonden gewoonlijk doorbrengt met haar laptop en haar kat Alfie op de bank. Elly is vooral bekend om haar spionageromans, waarvan de plots draaien om het fictieve personage Argylle, een geheim agent die belast is met het ontmantelen van een wereldwijd spionagenetwerk. Echter, haar rustige avonden thuis worden verstoord wanneer de gebeurtenissen in haar boeken op verontrustende wijze beginnen te spiegelen aan de werkelijke activiteiten van een echte spionagedienst.

Argylle
Still 'Argylle' via Universal Pictures

De cast van “Argylle” is een sterrenensemble van ongekend kaliber, met bekende namen zoals Henry Cavill, bekend van “The Witcher,” John Cena, bekend van “Fast X,” de Oscar-winnende Ariana DeBose, de met een Grammy bekroonde popster Dua Lipa, de Oscar-genomineerde Emmy-winnaar Bryan Cranston, de Emmy-winnares en comedy-icoon Catherine O’Hara, de getalenteerde Sofia Boutella uit “Kingsman: The Secret Service,” en last but not least, de legendarische Samuel L. Jackson. En laten we niet vergeten dat de rol van Alfie wordt vertolkt door Chip, de kat van supermodel Claudia Vaughn

Met Vaughn aan het roer, een regisseur die bekend staat om zijn vermogen om het spionagegenre opnieuw uit te vinden, kunnen we hoge verwachtingen hebben van “Argylle.” Zijn eerdere successen spreken voor zich en suggereren dat hij de capaciteiten heeft om het publiek opnieuw te verrassen.

Mis de kans niet om getuige te zijn van dit intrigerende spionage-avontuur op het grote scherm. Blijf op de hoogte van de laatste updates en zorg ervoor dat u erbij bent wanneer “Argylle” op 1 februari zijn première beleeft. Deze film belooft een onvergetelijke toevoeging te worden aan het spionagegenre.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen