The Nerd Shepherd

Amsterdam is Binnenkort een Speelbare Locatie in Call of Duty: Warzone 2.0

het langverwachte vierde seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 staat voor de deur. Volgens de gerenommeerde insider CharlieIntel zal het nieuwe seizoen op 14 juni van start gaan en een gloednieuwe map genaamd ‘Vondel’ introduceren. Deze toevoeging aan de game, ontwikkeld door Beenox, brengt Amsterdam naar het wereldwijde slagveld van Warzone. Daarnaast zullen Resurgence en DMZ ook beschikbaar zijn op deze Nederlandse map.

Een maand geleden deed een opwindende ontdekking de ronde onder de Call of Duty-community. Een gelekte screenshot toonde een karakteristieke molen en de kenmerkende oranje daken van Nederlandse huizen. Hoewel deze screenshot bevestigde dat de Vondel-map in ontwikkeling was, heeft uitgever Activision snel maatregelen genomen om de beelden te verwijderen. Dit heeft de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de fans alleen maar vergroot.

LEES OOK | “Guy Ritchie’s The Covenant” Review door Sid Lukkassen: “Geloofwaardig, Meeslepend en Bikkelhard!”

Het is geen verrassing dat Amsterdam, een iconische stad bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur, nu deel uitmaakt van de Call of Duty-ervaring. Beenox, een getalenteerde ontwikkelingsstudio met een sterke reputatie binnen de Call of Duty-franchise, heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen om de Vondel-map tot leven te brengen. Met hun aandacht voor detail en passie voor kwaliteit beloven ze spelers een meeslepende en meeslepende ervaring te bieden. Beenox heeft bewezen in staat te zijn om geliefde locaties te creëren die naadloos in de Call of Duty-wereld passen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen