The Nerd Shepherd

American Idol-ster Dune Moss zingt “Will I Fly (Isidora’s Song)” in nieuwe Hogwarts Legacy videoclip

Foto 'Dune Moss' via Harry Potter Fandom

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben een nieuwe videoclip uitgebracht voor de veelgeprezen videogame, Hogwarts Legacy. Het nummer “Will I Fly (Isidora’s Song)”, uitgevoerd door de getalenteerde Dune Moss, is geïnspireerd op de gebeurtenissen in de game.

De game, die op 5 mei 2023 wordt gelanceerd op PlayStation®4 en Xbox One, biedt spelers de mogelijkheid om te spelen als een student aan Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Het verhaal speelt zich af in de late 1800s, waardoor spelers kunnen genieten van de unieke sfeer van deze historische periode terwijl ze hun magische vaardigheden ontwikkelen en de geheimen van de school ontdekken.

“Will I Fly (Isidora’s Song)” is een hartverscheurend nummer dat de emotionele reis van Isidora belicht, een personage dat voor moeilijke beslissingen komt te staan over haar eigen perceptie van Ancient Magic en de genezende mogelijkheden ervan. Het nummer, uitgevoerd door Dune Moss, is nu beschikbaar op alle digitale streamingplatforms.

Dune Moss, die haar zangopleiding begon op 12-jarige leeftijd, heeft indruk gemaakt op het publiek met haar krachtige en expressieve stem. In 2021 stond ze in de top 40 van “American Idol” en haar bijdrage aan de Hogwarts Legacy (Original Video Game Soundtrack), “Overture to the Unwritten”, is ook het beluisteren waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen