The Nerd Shepherd

Elon Musk deelt gedurfde privéfoto van ex Amber Heard in Overwatch-kostuum

Amber Heard

Amber Heard's Cosplay als Overwatch's Mercy voor Elon Musk

Elon Musk, die we allemaal kennen als die mysterieuze techmiljardair, heeft altijd de spotlights weten te vangen met zijn bijzondere leven. In zijn nieuwste biografie, geschreven door de bekende auteur Walter Isaacson, zijn een paar opvallende onthullingen gedaan over het leven van Musk. Maar het meest spraakmakende detail in het boek is ongetwijfeld zijn relatie met de beroemde actrice Amber Heard. In dit artikel duiken we dieper in op het verrassende verhaal dat Heard ooit Elon Musk verraste door zich te verkleden als het personage Mercy uit de populaire videogame “Overwatch.”

Eén van de meest opmerkelijke dingen die naar voren komt in de biografie is dat Amber Heard, die eerder een relatie had met Musk, een bijzondere manier vond om hun liefdesleven interessant te houden. Ze dook in de wereld van cosplay en wist Musk te verbazen door zich te verkleden als Mercy uit de game “Overwatch.”

LEES OOK | Johnny Depp vs Amber Heard: Waar zijn de Hollywood-sterren nu?

Amber Heard Mercy
Still 'Overwatch 2' via Blizzard Entertainment

Elon Musk deelt privéfoto van Amber Heard

Het nieuws kwam voor het eerst naar buiten via het sociale mediaplatform “X,” voorheen bekend als Twitter. Hier deelde Musk enkele reacties op een bericht waarin stond: “De nieuwe biografie van Elon Musk meldt dat hij aan zijn ex-vriendin Amber Heard vroeg om Mercy uit Overwatch na te spelen.” Opvallend genoeg bevestigde Elon Musk deze bewering en voegde eraan toe dat het geweldig was. Hij ging zelfs zo ver dat hij een foto van Amber Heard in haar verbluffende Mercy-kostuum op “X” deelde.

Volgens het boek, getiteld “Elon Musk,” liet Heard het kostuum pas maken na twee maanden van intensief ontwerpwerk. De biografie beweert verder dat dit idee ontstond nadat Musk opmerkte dat ze wel erg veel leek op het personage uit “Overwatch.” Als je naar de bovenstaande afbeelding kijkt, is het moeilijk te ontkennen dat de gelijkenis treffend is.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen