The Nerd Shepherd

Alle “Star Wars” aankondigingen op een rij: Trailers, Teasers en Bioscoopfilms onthuld tijdens Star Wars Celebration 2023

Het langverwachte Star Wars: Celebration-evenement van 2023 is helaas weer voorbij. Maar voor fans van deze epische franchise was het weer een groot succes met veel nieuwe films, series en trailers die werden aangekondigd en getoond. We hebben alle belangrijke Star Wars aankondigingen en nieuwtjes voor je op een rij gezet! 

Star Wars: Visions Volume 2 Trailer

Een nieuwe trailer voor Star Wars Visions: Volume 2 werd gepresenteerd tijdens Star Wars: Celebration. Visions bevat negen nieuwe korte films, geproduceerd door negen wereldwijd bekende animatiestudio’s. Dit belooft een spectaculair vervolg te worden van de eerste volume, die enorm populair was bij fans over de hele wereld.

ADVERTISEMENT

Star Wars film over de éérste Jedi

Er is ook een nieuwe film aangekondigd die duizenden jaren voor de gebeurtenissen van de prequel-trilogie en de Old Republic-era zal afspelen. Deze film zal de oorsprong van de allereerste Jedi Knights onthullen en vermoedelijk laten zien hoe zij leerden om de Force te gebruiken als beschermers van vrede en gerechtigheid in de Melkweg.

Bioscoopfilm Dave Filoni

Dave Filoni werkt aan een nieuwe bioscoopfilm die zal dienen als afsluiting van de shows die zich afspelen in dezelfde New Republic-era als The Mandalorian, Ahsoka en The Book of Boba Fett. Het is waarschijnlijk dat deze film zal leiden tot een definitieve afrekening met Grand Admiral Thrawn.

The Bad Batch Seizoen 3

De geanimeerde Clone Wars spin-off serie The Bad Batch zal een derde en laatste seizoen krijgen met een geplande release in 2024. Een eerste teaser werd getoond tijdens Star Wars: Celebration. 

ADVERTISEMENT

Andor Seizoen 2

Het nieuwe seizoen van de populaire serie Andor is halverwege de opnames en zal vanaf Augustus 2024 te zien zijn op Disney+.

Nieuwe Details Star Wars: The Acolyte

Showrunner Leslye Headland sprak over haar inspiratie voor de serie en het unieke perspectief dat het zal bieden. De teaser van de serie gaf een voorproefje van enkele personages, waaronder Amandla Stenberg en Jodie Turner-Smith, evenals het personage van Lee Jung-jae.

Tales of the Jedi Seizoen 2

Tales of the Jedi is vernieuwd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen bestond uit 6 afleveringen die verdeeld waren tussen Ahsoka Tano en Count Dooku. Verwacht wordt dat het 2e seizoen 2 andere Jedi’s zal gaan volgen.

Star Wars: Tales of the Jedi, Disney©
Star Wars: Tales of the Jedi, Disney©

Meer details over Star Wars: Skeleton Crew

Showrunner Leslye Headland sprak over haar inspiratie voor de serie “Star Wars: Skeleton Crew” en het unieke perspectief dat het zal bieden. De serie speelt zich af tussen de originele trilogie en de prequels en draait om een groep jonge Jedi-leerlingen die op avontuur gaan om te bewijzen dat ze waardige Jedi’s zijn.

Ashoka Trailer

Tijdens het Ashoka-panel werd een exclusieve verlengde versie van de trailer getoond. Deze trailer toonde nieuwe beelden, waaronder Grand Admiral Thrawn, Purrgil-ruimtewalvissen en Sabine Wren die het lichtzwaard van Ezra Bridger lijkt te dragen.

ADVERTISEMENT

Daisy Ridley's terugkeer als Rey

Een van de grootste aankondigingen tijdens de Star Wars Celebration 2023 Lucasfilm Studio Showcase was de terugkeer van Daisy Ridley als Rey Skywalker in een nieuwe bioscoopfilm die zich 15 jaar na de gebeurtenissen van de sequel-trilogie afspeelt. Regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy zal de film gaan regisseren en het belooft een geheel nieuw tijdperk te worden voor de Star Wars-franchise. Rey zal in de film proberen om de Jedi Order nieuw leven in te blazen en het is mogelijk dat andere helden van de Resistance zoals John Boyega’s Finn en Oscar Isaac’s Poe Dameron ook zullen terugkeren naar het Star Wars-universum.

Jedi: Survivor Gameplay Trailer

Tot slot werd ook de laatste trailer uitgebracht voor Star Wars Jedi: Survivor, de opvolger van Jedi: Fallen Order, die gepland staat voor release op 28 april.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen