The Nerd Shepherd

Jude Law als Jedi in “Star Wars: Skeleton Crew”: serie brengt Goonies-achtige avonturen naar het Star Wars-universum

Disney en Lucasfilm hebben Star Wars-fans over de hele wereld opnieuw enthousiast gemaakt met de aankondiging van hun nieuwste serie “Star Wars: Skeleton Crew”. De serie is moet dit jaar nog uit komen op Disney+.

Tijdens de Lucasfilm Studio Showcase van Star Wars Celebration werd een korte trailer getoond van de serie. Helaas is deze trailer nog niet online gedeeld, maar de reacties van de fans zijn al overweldigend positief. Mocht de trailer nog online verschijnen zullen we die uiteraard met jullie delen.

De serie belooft een unieke kijk te bieden op het Star Wars-universum, met een verhaallijn die zich afspeelt tussen de originele trilogie en de prequels. De serie is geïnspireerd door de klassieke avonturenfilm The Goonies en volgt een groep jonge Jedi-leerlingen op hun missie om te bewijzen dat ze waardige Jedi’s zijn.

In de trailer is te zien hoe de kinderen Jedi-les krijgen, door de straten rennen en een schip besturen terwijl ze avontuurlijke en gevaarlijke situaties meemaken. Het verhaal belooft veel actie en spanning, met als hoogtepunt de verschijning van Jude Law als Jedi.

De Skeleton Crew, waaronder Jude Law en de kinderen Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter en Robert Timothy Smith, verschenen ook op het podium tijdens de aankondiging. Naast de cast werd ook een indrukwekkende lijst van regisseurs onthuld, waaronder Jon Favreau, bekend van The Mandalorian, en Dave Filoni, bekend van Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen