The Nerd Shepherd

‘8 Bit Legit’ brengt de hoogtijdagen van cartridge-gaming terug naar de Nintendo Switch met indie puzzle game ‘Roniu’s Tale’

‘Roniu’s Tale’ is een vermakelijke en nostalgische, top-down indie puzzelgame die geïnspireerd is op spellen als ‘Solomon’s Key’ en ‘Adventures of Lolo’. Elke level heeft één of meerdere paden, maar wees gewaarschuwd: elke stap die Roniu zet, doet de tegels verkruimelen terwijl hij verdergaat. Je moet dus goed uitkijken waar je loopt en zoeken naar de orbs en sleutels die nodig zijn om te ontsnappen.

De muziek is één van de hoogtepunten van de game. De puzzels zijn uitdagend maar niet te moeilijk en er is een kort verhaal om de puzzels heen geweven. Verwacht echter geen spel vol diepgravende lore. De artwork is fantastisch en de game ziet er prachtig uit. Voor slechts 7,36 euro is dit een zeer fijne puzzelgame en zeker de moeite waard om uit te proberen. Mocht je nou nog wat geld op je account hebben rondslingeren, dan is ‘Roniu’s Tale’ zeker geen slechte uitgaven.

‘Roniu’s Tale’ is een vermakelijke en nostalgische top-down puzzel-game die genoeg uitdaging biedt om je uren bezig te houden. Voor de complete retro-ervaring speel de game dan met de NES Online-controllers.

Roniu’s Tale is nu verkrijgbaar in de Nintendo e-shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen