The Nerd Shepherd

Nieuwe trailer van “Rebel Moon” onthuld door Netflix: Zack Snyder’s antwoord op Star Wars?

Rebel Moon

Netflix heeft zojuist tijdens de afsluiting van hun Geeked Week nieuwe beelden van Zack Snyders langverwachte film “Rebel Moon” onthuld. De film is de kers op de taart van alle aankondigingen van de afgelopen dagen, waarbij Netflix ons trakteerde op meer nieuws en trailers van onder andere “3 Body Problem”, “Damsel” en nog vele andere top titels die binnenkort te zien zullen zijn op de streamingdienst.

De nieuwe epische sci-fi saga van Zack Snyder, die verteld wordt in twee films, zal deel één getiteld “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” al op 22 december te zien zijn op de streamingdienst. Deel twee, “Rebel Moon – Part Two: The Scargiver”, staat gepland voor april volgend jaar. 

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Rebel Moon
Still 'Rebel Moon' via TMDB

Zack Snyder is de creatieve geest achter eerder geprezen films zoals “300” en “Justice League”. We staan nu aan de vooravond van wat opnieuw belooft een waar meesterwerk te worden van de topregisseur die, nu de Star Wars-franchise erg zoekende is, enige hoop biedt voor een waar sci-fi spektakel waar Disney nu vooral steken lijkt te laten vallen.

Het verhaal van “Rebel Moon” speelt zich af op een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel, die plotseling wordt bedreigd door een genadeloos en krachtig leger. In deze uiterst benarde situatie wordt Kora, gespeeld door de getalenteerde Sofia Boutella, geïntroduceerd als een mysterieuze vreemdeling die onder de dorpsbewoners leeft. Kora blijkt de laatste hoop op overleving te zijn voor deze wanhopige gemeenschap.

Rebel Moon
Still 'Rebel Moon' via Netflix

Met Zack Snyder aan het roer kunnen we verwachten dat “Rebel Moon” visueel verbluffend zal zijn, met spectaculaire special effects en cinematografie die ons diep in een intergalactische oorlog slepen. Het eerste deel van Zack Snyders nieuwe sci-fi film “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” is vanaf 22 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe beelden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen