The Nerd Shepherd

Yabba Dabba Do! Langverwachte speelfilm-reboot van “The Flintstones” aangekondigd door Warner Bros. Animation

Warner Bros. Animation heeft aangekondigd dat er een speelfilm-reboot komt van de langlopende animatieserie The Flintstones. De regisseurs van The Super Mario Bros. Movie, Aaron Horvath en Michael Jelenic, zullen de leiding nemen over dit project. Dit nieuws werd bekendgemaakt in een interview met Bill Damaschke van Warner Bros. Animation.

De film, genaamd “Meet the Flintstones”, zal naar verluidt een oorsprongsverhaal zijn. Waarschijnlijk zullen personages die pas later in de originele serie verschenen, zoals Pebbles, Bam-Bam en de Great Gazoo, niet voorkomen in deze reboot. Dit is een van de vele pogingen om The Flintstones nieuw leven in te blazen, waaronder een recentelijk afgebroken project van Seth MacFarlane, de bedenker van Family Guy.

The Flintstones liep oorspronkelijk van 1960 tot 1966 en was de eerste geanimeerde serie ooit die op prime time werd uitgezonden in de Verenigde Staten. De serie was een typische sitcom over een gezin, maar met een twist: het speelde zich af in de prehistorie, waarin de personages samenleefden met dinosaurussen, mammoeten en gebouwen en apparaten van steen. Sinds de oorspronkelijke uitzending zijn de personages teruggekeerd in tientallen tv-series, films, tv-specials en korte animatiefilms.

Still 'The Flintstones (1994)' via TMDB
Still 'The Flintstones (1994)' via TMDB

Het is goed nieuws dat de makers van The Super Mario Bros. Movie nu werken aan een filmadaptatie van populaire tekenfilm. Gezien het enorme succes van de Super Mario-film, lijkt de anticipatie voor een verfilming van The Flintstones ook groot te zijn. We kijken enorm uit naar deze nieuwe adaptatie en zijn benieuwd hoe de geliefde personages en het prehistorische setting tot leven zullen komen op het grote scherm.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen