The Nerd Shepherd

Win Gratis Weekendtickets voor de Wintereditie van Heroes Dutch Comic Con!

Weekendtickets Heroes Dutch Comic Con

De Wintereditie van Heroes Dutch Comic Con staat op het punt van beginnen, en op 18 en 19 november zal de Jaarbeurs in Utrecht opnieuw bruisen van films, series, games en alles wat met popcultuur te maken heeft. Als klap op de vuurpijl bieden we je de kans om 2 sets van 2 gratis weekendtickets te winnen! Dit is jouw kans om een foto te scoren met niemand minder dan de ster van Lord of the Rings, Elijah Wood, of de Nederlandse Marvel-actrice Famke Janssen.

Talloze stands met de coolste merchandise, boeiende en leerzame workshops, en een overvloed aan opvallende ‘props’ en cosplayers maken dit evenement onmisbaar voor iedereen met een passie voor nerdcultuur. Lees verder voor meer informatie over het evenement en ontdek hoe jij kans kunt maken op die felbegeerde gratis tickets!

LEES OOK | “Lord of the Rings”-ster Elijah Wood komt naar Nederland voor Heroes Dutch Comic Con!

HDCC
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd

Op de beursvloer vind je een overvloed aan stands waar je de meest begeerlijke merchandise kunt bemachtigen, of je nu op zoek bent naar verzamelobjecten, actiefiguren, kunst of cosplaybenodigdheden. HDCC biedt daarnaast een breed scala aan workshops, waar experts en professionals je de kneepjes van bijvoorbeeld het streamers- vak bij kunnen brengen.

Dit jaar krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met enkele van de meest geliefde sterren. Elijah Wood, bekend als Frodo in The Lord of the Rings, en Famke Janssen, die je wellicht herkent van haar rol als Jean Grey in de X-Men-films, zullen aanwezig zijn voor handtekeningen en fotosessies. Voor het volledige programma, een lijst van gasten en meer informatie over Heroes Dutch Comic Con, kun je een kijkje nemen op hun officiële website.

HDCC
Still 'HDCC' via The Nerd Shepherd

Win gratis weekendtickets voor Heroes Dutch Comic Con

Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op gratis weekendtickets voor Heroes Dutch Comic Con! Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebook-pagina en die van HDCC te liken en een antwoord te geven op de volgende vraag: “Wat is jouw favoriete en meest iconische filmpersonage, en waarom?” Plaats je reactie onder dit artikel of mail het naar redactie@thenerdshepherd.com!

Houd je spambox goed in de gaten, want we zullen de gelukkige winnaars via het opgegeven e-mailadres op de hoogte brengen! Dit is jouw kans om de betoverende wereld van Heroes Dutch Comic Con binnen te stappen en je passie voor popcultuur te vieren, en wie weet loop je wel zij aan zij met de sterren jouw favoriete film of serie.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Comments 4

 1. Bart Subelack says:

  Peter venkman van Ghostbusters.
  Ben al een levenslange fan.
  Heb ook een ghostbusters outfit waar ik vaker mee naar de con ga. Alleen is de zaterdag al uitverkocht!!😪

 2. Marjolein Troost says:

  Kill Bill personage Beatrix Kiddo ze is krachtig en en een power vrouw voorbeeld voor iedere vrouw.
  Ben giga fan van kill Bill en van alle films

 3. van Dalen Tim says:

  Jeffrey “the dude” Lebowski van the Big Lebowski omdat ik toch benieuwd ben wat er op andere dagen allemaal gebeurt voor en na de film. Geweldig personage en geweldig outfit.

 4. Linda says:

  Deadpool! De reden spreekt voor zich, wat een episch voorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen